САША С Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 может на утро уху сварим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 можно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 можно что можно? нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 ты захватишь нужные приспособы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 да, у меня есть инструмент для ловли нужного ингредиента,остальное можно прикупить, УХУ ВАРИТЬ Я НЕ УМЕЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 А хоть шашлык варить и кашу жарить хтота умеет А ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 А хоть шашлык варить и кашу жарить хтота умеет А ???? не мы только закусывать умеем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 извините ребята, я забыл написать что на кашу нужно 200г. сала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 сало я возьму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2012 сало я возьму только свежее 250г Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 может на утро уху сварим? Блин, уха на утро - самое оно! Особенно после многочисленных возлияний Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 Я с собой флаг захватил. Приедем на желтом М-2140. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 сколько в свыдивок км. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 км 20 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 Ребята не забываем покрывала на которых будем сидеть!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 я что то не понял, куда мы едем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 за лозивок! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2012 я на работе, так что приеду 14,30 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 мысленно с вами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 мысленно с вами Хорошо хоть мысленно! а отдохнули мы мегозачетно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 Серега, нормально доехал? Давайте фотки!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 Мы дома!!! Синька продолжается . Спасибо огромное всем за организацию, помощь, поддержку. Черкассы рулят! Серега, нормально доехал? Давайте фотки!!! Балон, ты еще живой? Приедешь в Николаев, я тебя заставлю почки выплюнуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 ну да, я Николаев буду за 50 км обьежать)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 ну да, я Николаев буду за 50 км обьежать)) Не поможет. Граница на замке. Хана твоим почкам. И печени Давайте по скайпу продолжим бухать. А то мне одному скучно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 2 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2012 так прошла встреча Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз