AlexCold Опубліковано: 14 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2012 надо что бы погода немного настроилась, а то выехать и прятаться по машинам от дождя не в кайф Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 15 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2012 Ну хочешь, планируй на послезавтра, сьездим, сделаем! окай, планирую)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 15 серпня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2012 Balon4ik и Sprat я тож на розвал с вами хочю когда? куда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 16 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2012 Леха , ну как , сделал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2012 Сделал, сделал) так жду в субботу всех у Кышени, и на тачках! Юрик приганяй своего коня! Кстате не в тему, но спасибо Балону за две бутылочки Охтырского) Сегодня вечером буду с рыбкой пробывать) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 16 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2012 На конях то на конях. Тільки з пивом пролітаем - обидно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2012 Ну да, немного обидно.. догонем) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 16 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2012 Всем захватить фотоаппараты и флешки...))) :) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 17 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2012 В субботу, так в субботу, вот только чего в кишене? В Черкассах - что нет других мест получше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2012 Та есть конечно) но уже как-бы традиция) та и поздновато уже менять место встречи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 Юхууу) я первый) добрался норм, Юрику 403-го запихнули в гараж и по домам) Так кто забыл я завтра на море, если чего поменяеться с планами нашыми наполеоновскими, звоните! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 так прошла встреча Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 Я уже тоже дома. Юрик, красава, своего до 120 разогнал. Мега апарат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 а я на своем только что крыло ободрал как в гараж заезжал, и по ходу я не первый кто царапал зад этому москвичу, так как обнажилось куча шпаклевки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 Да, так большинство мелких кузовных дефектов получаются либо на парковке неизвестным, либо об свой гараж! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 о да, я тоже заднее правое в гараже почесал(( AlexCold спасибо что дал покататся на 41)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 Да не за что! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 18 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2012 Дякую, що допомогли запихнуть 403-го Серёге, Балону и Максу - так швидко його ще не запихували :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 19 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2012 Та не за что) всегда рады помочь) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 что то все затихли, что думаем на счет того что обсуждали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 (змінено) Встреча планируется на 1-2 Сентября с ночевкой в Дахновке в районе "Робинзона" или в районе Лозивка или Чапаевка, встречаемся в 14 часов 00 минут(2Balon4ik читай внимательно!) возле "днепроплаза" (2Anarchy-forever N49.43433° E32.09095° ) , там покупаем все необходимое и двигаем в дахновку, сбрасываемся по 80грн, предложения\пожелание принимаются Кого не записал или записал по ошибке просьба отписаться Начнем: 1. Sprat 2. lex@ (+1) ? 3. Wrangler (+1) ? 4. Mal4ik (+1) 5. AlexCold 6. FW/ (+1) ? 7. Balon4ik 8. САША С 9. VestNICK 10. Transf0rmer 11. Саня28 12. Anarchy-forever (+1) Робинзон - это город, даже маршрутка ходит. Ну а раз с ночевкой, то хотелось бы экзотики. Есть вот такое экзотическое место: 40 км от Черкасс, из них 3 км по ухабистой дороге. Ну как? Змінено 27 серпня 2012 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 внимательно!) возле "Велмарта" (бывшая кишеня) зачем так далеко ехать предлагаю втретится магазин кишеня в конце мытницы недоежая риверы 2 это кишеня там можна скупитца и как рас по пути Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 Можно, но это розничный магазин, там цены выше чем в велмарте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 в кышени цены одинаковые мона тогда на днепроплазе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 В Велмарте цены ниже чем в кишене, а вот с днепроплазой я хз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз