VestNICK Опубліковано: 7 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2012 у меня фотки только с телефона так что закину сюда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 Ближе к вечеру гляну, что там вчера нафоткал. Скину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 Че это вы сорокета мучали???)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 Вот! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 Че это вы сорокета мучали???)) Лично не был в тот момент рядом, но вродь 15-е тапки примеряли))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 trener а оригиналы можешь куда-то закинуть в большом размере? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 13 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 Черкащане, предлогаю собраться в четверг 14.06.2012 ну часиков на 19.00 думаю можно. обсудить некоторые вопросы, и сдать денежку тем кто уже определился насчёт всеукраинки. кто что?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 я за, давно не был на встречах...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 Черкащане, предлогаю собраться в четверг 14.06.2012 ну часиков на 19.00 думаю можно. обсудить некоторые вопросы, и сдать денежку тем кто уже определился насчёт всеукраинки. кто что?? Я так понимаю мы здаем деньгу напрямую без всяких там переводов и прочей лабуды!!! +1 Я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 13 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 FW/ ну канечно, наличманом. п.с. FW/ ты машину делаешь, ато на телевидении сказали что если раритетов небудет то сюжет про нас не снимут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 буду, где встречаемся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 тоже буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 наверное как всегда на экваторе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 13 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 мож где-то в другом месте, на экваторе как-то жарко и пусто речпорт, Плазма, Дом Торговли..?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 РЕЧПОРТ.там посвежее будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 РЕЧПОРТ.там посвежее будет Плюс за речпорт. З.Ы. Лёха.. Дашь проставки прокатиться - то приеду=) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 13 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 _aster1x_ нивапрос, сьездим в чигирин, снимем их и покатаешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 я тоже за речпорт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 надо у Сереги узнать, есть ли там место где постоять.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 а мне без разници куда, куда скажите туда и примчусь..)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 Я на ремонте но на всеукраинке буду!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 а мне без разници куда, куда скажите туда и примчусь..)))) Значит курс на чигирин! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 ну так что там? где? куда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 Значит курс на чигирин Раз такой розговор пошол может встречу в Чигирине прове дём!!!!!))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 13 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 червня 2012 далековато ехать)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз