Чиж 412 Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 да блин, порулить хотелось бы...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 В общем поверь порулить там будет где) я найду... просто в этом районе 22-й год живу))) так что не вопрос!!!) а на счет "ткните пальцем" от тренера... ты где в Черкассах проживаешь? двоем поедем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 окей. Он не в черкасах, он в области, завтра ему тыкну на карте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 Не вопрос) думаю найдет без проблем) надо будет тренеру карту нарисовать... =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 Рисуй-не рисуй, не поможет. У меня географический критинизм. Нужно за ручку водить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 19 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 собираемся сдесь обведено жёлтым. эт набережная или причал. http://my-photo.ru/photo.php?z=tog5&p=1089801 как туда проехать указано красным. http://my-photo.ru/photo.php?z=IOQF&p=1089802 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 Спасибо!!! Буду!!! А время во сколько собираемся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 около 7 думаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 19 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 да, думаю на 19.00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 trener А откуда ты именно?? Знач 28го на 19.00? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 Я в Оршанце обитаю, знаете такое? Приезжайте в гости! А родом я из Белой Церкви Киевской области. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 20 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2011 бутылки собирать для рулежки или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 20 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2011 да, штук 7 2л думаю хватит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 20 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2011 да, штук 7 2л думаю хватит. С пивом!!! Сначала выпьем потом рулить бум!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 20 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2011 а ну все, значит насобирал, ровно 7 и есть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 21 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2011 trener: Ну приведём за ручку))) устроим покатушки после пива? не шутите так) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Я в Оршанце обитаю, знаете такое? Приезжайте в гости! А родом я из Белой Церкви Киевской области. Я на Луначарке живу, тебе в город по пути через мой район ехать, если я буду ехать то проведем тебя к месту встречи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Всем спасибо! Я уже понял место, был там пару дней назад, купался в том лягушатнике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 23 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2011 постараюсь быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 25 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2011 ахтунг!!! всем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 25 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2011 Это всем на рабочий стол как фоновою картинку установить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 27 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 договорился с парнем у кот орого есть професиональный фотоапарат, что тот нас пофоткает на встрече. так что наконецто у нас будут фотки с класным качеством. все кто хочет запечатлить своих красавцев в хорошем ракурсе - натираем и полируем их до грунтовки ну и есстно едем завтра на причал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 До грунтовки? У меня уже некоторые части да железа отполированы ! Тока они на фото плохо смотреться будут . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 27 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 В общем поверь порулить там будет где) я найду... Sprat, ну чё смотрел? порулить будет где? Чиж 412 ты будешь? бутылки уже в багажник загрузил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 Леха, я там был! на той парковке много машин было уже около 20.00. Народу тоже хватало, пляж рядом. Где там рулить я не знаю! Может Sprat покажет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз