Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Ага Ну ты монстр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 народ= ВЕСЕЛЕЙ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 еп с этим ремонтом чуть не пропустил все Я ТОЖЕ БУДУ Ото гарно!!!))) А я думал ты на море уезжаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Нас уже 11 человек!! Слышал, что Вася всё-таки не сдержался, и отказался от заранее обреченной на гибель идеи быть трезвяком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Народ, не забудьте взять фотики, у кого есть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Мы берем) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Кстати,речка то будет какая нить или шо? Брать плафки чи не Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 На всякий случай бери Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 бери. Найдем тебе и речку и лес Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Раз такая пьянка пошла, может у вас там, Серега, и рыба водится? Может удочку сообразим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Какую удочку? Зачем удочку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Рыбу ловить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Ото гарно!!!))) А я думал ты на море уезжаешь Та вы шо как я пропушу такую встречу Нафиг все проблемы МОСКВИЧ РУЛИТ (РВЕТ ВСЕ И ВСЯ) :lucky: :lucky: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 я не рыбак. Рыбных мест не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Вова последня бутылка была лишней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 я не рыбак. Рыбных мест не знаю тогда нах..й рыбу Вова последня бутылка была лишней аа, уже разминаетесь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Ага разминка, а завтра штурм почек и печени :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Я так понял, что Васе тоже последняя бутылка была лишней . Причем два раза лишней :bad: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Алканы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 погода жесть. Собрались посидеть на природе-бл*** Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Но не смотря на погоду посидели очень хорошо. :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Это было супер! Мы очень довольны остались) Шашель огонь! Вовка алкан Вася,спасибо что довез! Сереги приятно было познакомиться :drunk: Ванька спасибо за огонек Счс попробуем выложить фотки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 http://www.drive2.ru/cars/bmw/3_series_coupe/3_series_coupe_e46/shurik777/ Вот кстати кому интересно бортовик няшки зеленой) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Тоже добрались домой жена с малой уже спят . Всем спасибо-отдохнули просто бомбово,, было приятно увидеть старых друзей,и познакомиться с новыми людьми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 21 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2013 Синька - чмо, но пить неброшу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз