Кируша Опубліковано: 17 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2013 Таки да)) ты звонил я не успел,а денег на лайфе чет закончились)) Все в силе ,все в норме!)) Ура-ура -ура Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 17 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2013 Тащем-то порешали все) Очень приятно было познакомиться До встречи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 17 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2013 Кабан чего не позвонил-я б тожэ подтянулся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 17 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2013 А потому что ты в субботу будешь трезвяком и всего на пору часов заскочишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 17 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2013 Ну то что трезвяком-ДА.а то что на пару чясов-я разве такое говорил? смотря с кем приеду :crazy: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 Ну то что трезвяком-ДА.а то что на пару чясов-я разве такое говорил? смотря с кем приеду :crazy: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 Ну то что трезвяком-ДА. ой ли....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 чево Ржоте-тут сочювствовать нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 чево Ржоте-тут сочювствовать нужно Я под стулом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 18 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2013 чево Ржоте-тут сочювствовать нужно Мы тебе с радостью посочувствуем в субботу, поглощая при тебе пивко под шашлычок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Сегодня день "Д" ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Мы тебе с радостью посочувствуем в субботу, поглощая при тебе пивко под шашлычок ДЫК я тожэ буду -только БЕЗАЛКОГОЛЬНУЮ ВОДКУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 ДЫК я тожэ буду -только БЕЗАЛКОГОЛЬНУЮ ВОДКУ Или может водичку чайком покрасим,да коньяку попьем?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Неслыханно ! На моей памяти Вася отказывается пить водку впервые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Ты едешь седни за мной?) Чо там с мясом?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Мы же договорились. В 18:00 я на Бузника жду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Жду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Вася, а где ты пропал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Какой Вася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 тута я ВОВА ты чё не знаеш что я в гаражэ ВРАЖЭСКУЮ ТЕХНИКУ ВАРЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 жЫгули штоле? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Ага Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 Какое ЖуГули??? Таз долбаный, ведро с гайками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2013 еп с этим ремонтом чуть не пропустил все Я ТОЖЕ БУДУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз