Macobley Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 Їздив я на мосьці до того часу як зауважив, що при вижиманні педелі сцеплення на 5 6 см, ХАРАКТЕРНЕ ПИЩАННЯ В чому причина, при вижатому то не пищить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 Вижимный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 100% это вижимной, у меня такое было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 15 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 спасіб друзья но одне поганно прийдется скидати мотор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 спасіб друзья но одне поганно прийдется скидати мотор. а не проще коробочек снять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 15 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 а не можна збити відцентровку кардану?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 а не можна збити відцентровку кардану?? ниче с ним не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 пометь как стоял кардан относительно редуктора и коробки и снимай с богом) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 16 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 тут в мене виникла проблемка ,я не хочу купити якись вижимний галімий, хочу щоб був норм і довго ходив. ЯКИЙ САМЕ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tolik2402 Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 У меня с подшипником упорным стоит, ходит подольше графитных Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 16 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 спасіб Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз