Санек2141 Опубліковано: 7 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2016 Вася скоро пасха вы собираетесь или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 7 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2016 Походу, я единственный активный москвичевод остался остальные активные- не мАсквичнводы. Старой банды нет. Новой тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
slava2140 Опубліковано: 7 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2016 Я бы приехал к Вам в Николаев.Но мне в одну сторону 175 км.Накладно выходит. Может летом приеду к дочке и куме,тогда и встретимся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 8 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 а я у вас бываю 2 раза в неделю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 8 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 Походу, я единственный активный москвичевод остался остальные активные- не мАсквичнводы. Старой банды нет. Новой тоже. Есть еще скрытые (латентные) москвичеводы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 8 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 Серёга я забыл за тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vladimiroff Опубліковано: 8 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 Нас таких скрытых много.Серёга привет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 8 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 О ВОВ привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 11 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2016 Серёга я забыл за тебя Привет-привет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз