Serius Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Я так понял это ей жопа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Ну на такой равзёрнутый запрос, такойже ответ: - Не факт! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fargi Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Я одну такую выкинул, вода в масло попадала, куда оно у Вас треснуло неизвестно, может достаточно подварить, или хернёй какой нибудь залепить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 8 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Я одну такую выкинул, вода в масло попадала, куда оно у Вас треснуло неизвестно, может достаточно подварить, или хернёй какой нибудь залепить вот у меня тоже вода в масло попадала Я думаю легче новую купить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 ...или хернёй какой нибудь залепить пробовал холодной сваркой, на несколько тищ хватило, дальше не рискнул Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 8 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Та я завтро на яму поеду за новой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 хорошо шо у вас там яма есть, всегда нужная запчасть под рукой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Instryktor_G Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 в топку эту бошку .. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serius Опубліковано: 8 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 ахах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз