zoomer Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2013 Большое спасибо, Сергей. Выручили, чесс слово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 3 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2013 Большое спасибо, Сергей. Выручили, чесс слово. Я так понял Мось был куплен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 3 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2013 Большая просьба кто живёт рядом возле ст метро Лыбедская(там находится авто) может кто рядом живёт ? я не прошу с другого конца города ехать... ну я там рядом живу а что там за авто такое! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 3 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2013 Нет не куплен. Подуставший авто "не все то золото что блестит" Может кому подойдет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз