Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну так в гараж сездь!А за редуктор шо хоче???И какая пара? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так. Он не выдержал и перезвонил мне. Сообщил что уезжает или сегодня вечером или завтра утром. Еси кто чего хочет забрать, то нужно делать быстро пока не уехал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Logvin писал(а): ну так в гараж сездь!А за редуктор шо хоче???И какая пара? Дело в том, что дед - партизан. Я кроме номера и имени, о нем ничего не знаю ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 кому чего надобно, можно забрать завтра. Звоните, приезжайте, забирайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 эхх! поздно в ветку зашел. я поршневую ищу. как раз на оболони живу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 w_fish писал(а): эхх! поздно в ветку зашел. я поршневую ищу. как раз на оболони живу Окей. Напиши в личку или ICQ, когда будешь совбоден, а я пока узнаю что там с дедом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 23 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2010 c балкой не поможешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 27 серпня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2010 К сожалению лавочка закрылась. Дед все запчасти продал какому-то товарищу на перова... ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 27 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2010 по ходу я у того товарища скупался неделю назад- готовь 8 грн на плафон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 31 серпня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня 2010 Да ну перестань )) Знаешь сколько там таких "Товарищей" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз