SashaWhite Опубліковано: 29 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2013 Сабж. http://avtobazar.ua/bmw-318-1993-belaya-cerkov-1-2681037-1.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 29 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2013 Впереди ступицы родные похоже. А задний мост инородный - под 4 болта колесо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Николай 21251 Опубліковано: 29 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2013 Мост может быть ода! По двигателю м10 уже устаревший и запчастей уже становится все меньше и меньше. Я планирую имплантировать М42 или с фольца! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 29 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2013 Мост может быть ода! По двигателю м10 уже устаревший и запчастей уже становится все меньше и меньше. Я планирую имплантировать М42 или с фольца! А смысл вкладывать новый двиг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gremkaa Опубліковано: 29 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2013 Сорри за офф топ,а к чему сдесь "прокачано неграми"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 30 травня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2013 Сорри за офф топ,а к чему сдесь "прокачано неграми"? Очень много "звука" в машине. Первая асоциация що это экзибит. надеюсь шо не обидел владельца... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gremkaa Опубліковано: 30 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2013 Понял)Я его,кстати,видел неоднократно,но с включеной музыкой к сожалению не приходилось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз