Гість Takashi Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Takashi писал(а): Это моя помощница!!! Ето не поможница ето МУЗА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А твоя помошница одобряет Москвича? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Takashi Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Она не просто одобряет Маську она без ума от него!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот это тебе повезло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Takashi Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ага А у тебя что в этом отношении?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не ну тоже нормально, но крутить не помагает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Товарищи я теперь буду с этим ником!!С тем проблемы!!Такчто ~Takashi~-это Takashi такой от каламбур!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): Товарищи я теперь буду с этим ником!!С тем проблемы!!Такчто ~Takashi~-это Takashi такой от каламбур!! а че с тем профилем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 [T_I_M_M_Y] писал(а): ~Takashi~ писал(а): Товарищи я теперь буду с этим ником!!С тем проблемы!!Такчто ~Takashi~-это Takashi такой от каламбур!! а че с тем профилем?Да стыдно говорить!!Пароль забыл!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nikolai Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): [T_I_M_M_Y] писал(а): ~Takashi~ писал(а): Товарищи я теперь буду с этим ником!!С тем проблемы!!Такчто ~Takashi~-это Takashi такой от каламбур!! а че с тем профилем?Да стыдно говорить!!Пароль забыл!! дык на почту хай пришлють старый пароль?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мне маил взломали и удалили аккаунт!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Девушка не только красавица и муза, но и мечта каждого москвичевода Чтоб одобряла и еще и помогала крутить "москвича" это редкость Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Chardger писал(а): Девушка не только красавица и муза, но и мечта каждого москвичеводаЧтоб одобряла и еще и помогала крутить "москвича" это редкость Это точно!!Просто ненарадуюсь!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nikolai Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): Chardger писал(а): Девушка не только красавица и муза, но и мечта каждого москвичеводаЧтоб одобряла и еще и помогала крутить "москвича" это редкость Это точно!!Просто ненарадуюсь!! девушка просто прелесть,спору нет,я думаю все это поняли......... тьфу,тьфу,тьфу чтоб не сглазить!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Nikolai писал(а): ~Takashi~ писал(а): Chardger писал(а): Девушка не только красавица и муза, но и мечта каждого москвичеводаЧтоб одобряла и еще и помогала крутить "москвича" это редкость Это точно!!Просто ненарадуюсь!! девушка просто прелесть,спору нет,я думаю все это поняли......... тьфу,тьфу,тьфу чтоб не сглазить!!!!!!!!!!!! Тук тук тук *Стук по дереву*!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Оч красивые обе! но на вторую просятся белые поворотники! ой как просятся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): Тук тук тук *Стук по дереву*!!!! тук, тук, тук - надо такой смайлик - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 AntoxXxa писал(а): Оч красивые обе! но на вторую просятся белые поворотники! ой как просятся! Я знаю что просятся!!Но я не могу их найти!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Merskvich писал(а): ~Takashi~ писал(а): Тук тук тук *Стук по дереву*!!!! тук, тук, тук - надо такой смайлик - Ну это как говорится убиться головой ап стену!!Но не надо так!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nikolai Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): Merskvich писал(а): ~Takashi~ писал(а): Тук тук тук *Стук по дереву*!!!! тук, тук, тук - надо такой смайлик - Ну это как говорится убиться головой ап стену!!Но не надо так!!! тем более,что стена кирпичная! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сегодня поставил новую помпу!!Старая сказала пока Димка!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ~Takashi~ писал(а): Сегодня поставил новую помпу!!Старая сказала пока Димка!!! косозубую? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну и как эфект? я се перед прошлой зимой косую ставил, так - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ~Takashi~ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Эффект сказка!!)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз