Перейти до вмісту

Olexandr_Andriyovich

Москвичеводи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Olexandr_Andriyovich

  • День народження 16.05.97

Converted

  • Авто
    Москвич 412
  • Год выпуска авто
    1989
  • Откуда
    Дід подарував на 17-річчя))
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Olexandr_Andriyovich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. найкращий пристрій - це ''индикатор качества смеси'' коштує 270 грн. Я по ньому 3 карбюратора налаштував.
  2. дюкую, та в мене карб 2105, там дросельна заслінка вторинної камери відкривається за допомогою вакуума дякую, я тому й написав ''плунжерний'' в лапках. А який у Вас хід штока?наскільки мінімально виступає з усіма прокладками?
  3. а як ЕБН ставити? Там обратку треба в бак чи можна зразу перед БН?
  4. всім гарно дякую за поради, фільтр і шланги поміняю, але сьогодні 100км/год валив. Почалося все з того, що зранку важко завівся, потім проїхав десь 2 км, зупинився і більше завестися не міг. Все перевірив. І запалювання, і бензонасос, і шланги з фільтром. Заглянув у карбюратор, а з розпилювача вторинної камери, після повного підкачування бензонасосом, близько 20 сек. капає бензин. Стало все зрозуміло. Зняв верхню частину, а рівень палива в поплавковій камері на 5-6мм вищий ніж має бути, я підрегулював клапан, рівень став нормальний. Сів за руль - завів ледь не з пів-оборота, і нічого тепер не капає. Доречі підкажіть щодо перегріву бензонасоса. Що можна зробити щоб не перегрівався? І як щодо ''плунжерного'' ПЕКАРа? всім гарно дякую за поради, фільтр і шланги поміняю, але сьогодні 100км/год валив. Почалося все з того, що зранку важко завівся, потім проїхав десь 2 км, зупинився і більше завестися не міг. Все перевірив. І запалювання, і бензонасос, і шланги з фільтром. Заглянув у карбюратор, а з розпилювача вторинної камери, після повного підкачування бензонасосом, близько 20 сек. капає бензин. Стало все зрозуміло. Зняв верхню частину, а рівень палива в поплавковій камері на 5-6мм вищий ніж має бути, я підрегулював клапан, рівень став нормальний. Сів за руль - завів ледь не з пів-оборота, і нічого тепер не капає. Доречі підкажіть щодо перегріву бензонасоса. Що можна зробити щоб не перегрівався? І як щодо ''плунжерного'' ПЕКАРа?
  5. проблема в тому, що при їзді двигун не може розвинути більше 3,5 тис оборотів. Просто починає сіпати, пускаєш газ і все норм. Получається, що більше 75 км/год витиснути неможливо. Є варіант, що бензонасос не справляється. На ньому нова менбрана.
  6. прочистив карбюратор, всеодно не заводиться, поміняв китайський конденсатор на ссср - завів. Вчора трошки обкатав, динаміка покращилась, працює рівномірно.
  7. і давав ''плюс'' на катушку, всерівно не було іскри на контактах. Потім вирішив повністю перебрати електрику. Розібрав, склав - з пів-оборота завів)) і найгірше то, що я навіть не знаю в чому причина. Тепер знову не можу завести, але це тому, що треба нижню частину карбюратора прочистити
  8. Скорее бы завести)))

  9. но если бы небыло масы, то вообще ничего бы не работало, тем более я проверял этот вариант
  10. всё работает, но не у меня на машине. наверняка это из-за того что где-то в проводке замикание да, бегунок с сопротивлением
  11. Дело в том, что не могу завести двигатель. Открыл крышку трамблера, посмотрел - контакты подгорели, купил новые, поставил и все равно не заводится. Искры нет вообще. Думал может катушка или конденсатор или сам трамблер, поставил с папиного "Комби" и ничего не дало. Попробовал поставить от своего на папин и все работает. Электричество на катушку подается, а с катушки на трамбер нет! (Мистика))). Перепробовали с папой различные варианты и во время того как вытаскивал предохранители случайно включил повороты и вместе с миганием поворотов двигалась стрелка указателя бензобака и работает моторчик омывателя стекла и дворники. Помогите, может у кого-то есть какие-то догадки или предположения пишите все! Спасибо!
×
×
  • Створити...