Перейти до вмісту

walv

Москвичеводи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про walv

Converted

  • Авто
    2141 Святогор
  • Год выпуска авто
    2003
  • Откуда
    Ужгород
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

walv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Репутація

  1. walv

    Нексія 1,5

    Мені якраз навпаки-дуже подобається форма-класичний седан,і навіть заширокі бампери,як на мене,її не сильно портять(все життя тащився від вигляду форда-гранади,була така машинка в 90х). Але то знову ж таки-на смак і колір....) ПиСь. Забув додати в стартовому-пуск двигуна в мороз. Син 4 роки заводив і мені вже прийшлось зранку в -12. Тут без варіантів-ліпше на півпорядка як в Святіку.
  2. Вже більше півроку їжджу на нексії (син пригнав свою і залишив) Що сказати...Як звичайно-є плюси і є мінуси. Мінуси. Колеса 13. Поки що не відчував різниці-по результатах цієї зими,якщо будуть глибокі сніги, буду вирішувати-чи міняти на 14. Поки що було см15 снігу-то вигрібала не гірше Святогора. Динаміка. На москалику на трасі нижче 4ї не втикав ніколи-тут тре третю,коли тре різко когось перескочити. Багажник. Великий-але ні в яке порівняння з святогорівським не іде.На відміну від москалика0не відчуваю його габарит,прийшлось розоритися на 150 грн і поставити парктронік. Вузькувата.Але то для задніх пасажирів-а ми з дружиною в їх число не входим.)) Багато років при нічних поїздках приходилось закемарити годинку-другу на задньому сидінні( ріст 188см). Тут цей фокус не проходить-одне втішає-вже не їжджу далеко по ночах)) Плюси. Тихіша,краще підігнано все,багато приємних дрібниць типу ГУРа чи електроскло,капот підіймаю чисто для вигляду,бо все дно не знаю,де там шо(машині 8 років,їжджу 8 місяців), не задовбують всілякі дрібниці типу замка капота або запобіжників, жере менше (6,2) ,можна напополам добавляти 95й спиртовий по 9 грн-не відчувається нічого гіршого в динаміці. Десь так в цілому.... А взагалі то-все життя вихожу з принципу: "Найкраща машина -це та,що в мене зараз.." Чого і вам бажаю))
  3. ) Це чисті пять з плюсом!!!!! бомба Киньте ідею Вечірньому кварталу-хай на основі вашого заводу чергову серію Сказочной русі закондубасять))))
  4. Аднака какіє студєнти у Вас разновозрастниє. Но Ваш вкус мнє нравіцца...І позіція тоже-с тилу к двум сімпотішним студєнточкам і заднім фасадом до двух особєй условно женского полу...Одобрям-с!!
  5. walv

    Преферанс і Шаов.

    Шо-нікого не пробило???!!! Не вірю!!! ( я канєшн нє станіславскій-но всьо такі). Отказиваюсь вєріть своїм глазам....купітє мнє контактні лінзи пліззз....Цуко,нє форум-а сплошноє глобальноє разачараваніє Пойду хлєбну кєрасіну што лі......
  6. walv

    Преферанс і Шаов.

    Надибав в темі "Медіа" аж два пости про "Поворотнікі" Шаова.Це радує-я не один))
  7. walv

    Преферанс і Шаов.

    А цю річ включайте напередодні обіду-сільна павишаєт аппєтітопатенцію!!! http://www.youtube.com/watch?v=m_L2jQa4jwI
  8. walv

    Преферанс і Шаов.

    А тепер оце: Тут бажано не сприймати всерйоз.) а взагалі то в нього 8 альбомів,і кожна річ в них-шедевр. Без винятку.На всі випадки життя і на всі теми.
  9. walv

    Преферанс і Шаов.

    Так-с....С префом все ясно....А до Шаова нада народ пріобщать...Ось для затравки: Уклінно прошу прослухати без суєти.
  10. Еккій Ви міркантільний пацак,пане Fargi. Пашто о5 обламуєте убєльонного сєдінамі акшакала???!!!((( Я может тока жить начінаю...на пєнсію вихожу....Продав би москалика,купив би костюм с отлівом-і в Ялту! Не всю ж жисть мені в Карпатах прозябати-з трембітами і кобітами..... ПиСь. Уйду я от вас...злиє ви...
  11. Люблю преферанс,граю з 16 років. Подумав-а чо би і не по-оффтопити на цю благородну тему...Оскільки живу в селі і набір партнерів обмежений,спасає преф он лайн. З 2004го щовечора шпилю спочатку на бені,потім фп,ру, тепер гамблер.ру. Подумав-а мо тут хтось тусується з моїх тамтешніх опонентів. Ну і другий пункт з заявленої теми. Тимур Султанович Шаов,десь 49 років,черкес,лікар. Бардом назвати його-пальці на клаву не підіймаюцця. Моє імхо-Висоцький в квадраті. Кому цікаво-відгукніться.:-)
  12. А тепер коротко о сєбє. Починав свою трудову біографію фарцовщиком-валютчиком -польскі джинси,монгольські тугрики, руминські леї....Сколотив початковий капітал і з початком перебудови влаштувався стриптизером на горизонтальному шесті в Ужгородському казіно "Золотий антрекот".Ненароком попав в корупційний скандал (втіхаря рекламував ісподнєє бєльйо фірми-конкурента)-вигнали з тріском....Злиє завістнікі,шо взять...В ліхіє 90є крутився як міг-возив морозиво в мурманськ,переганяв вживані мопеди з таїланду,пракцював охоронником в братів Кличків,розводив омарів в озерах причорнобилля....Та і нє упомню всєго уже єссі чєстно...Щас остепенився...Підробляю он-лайн консультантом при зйомках німецьких порнофільмів (там дуже цінують мій практичний досвід роботи мойщіком басєйнов,сантєхніком і почтальйоном) та духовним наставником у клубі юних армреслерів "Вєрная правая рука"...Ну дє то так вопщєм.... ПиСь. Купіть мого москалика-ну шо вам жалко што лі....
  13. Вибачте,а куди саме ви виганяєте самогон? І головне-за що??! Підкажіть місце-під"їду і заберу-нє прападать же дабру...
×
×
  • Створити...