Перейти до вмісту

SiR_J

Москвичеводи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про SiR_J

  • День народження 27.05.85

Converted

  • Авто
    иж 412
  • Год выпуска авто
    1990
  • Откуда
    Вижниця Чернівецька обл.
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

3 697 переглядів профілю

SiR_J's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутація

  1. SiR_J

    gucul ride иж 412

    я навіть таких і небачив, а от про шнивовські багато інфи, на форумах люди хвалять... і до тогож вони най жорсткіші, що і хотілось.
  2. SiR_J

    gucul ride иж 412

    і снова здрастє, поставив нарешті аморти, приварив болт через дирку для аморта закрутив все гуд, задні без проблем, хоча нижню резинку прийшлось зняти вона з металевою трубкою в середині, а оська якраз такого діаметра що й трубка, кароч вибив поставив старі резинки, в норм стані були. По відчуттях, комфорт в мінус, впевненість в плюс, ніяких тобі поперечних гойдалок, машина повертає корпусом а не колеса повернули а корпус пробує їх догнати а потім ти в салоні за ними, Ще знайшов пару днів роботи поки там повзав, одне кріплення ресор роздовбалось на какашку ( стук постійний ніби дверки задні не закриті ( хто міняв що ставили по фірмам, що вартує що ні пліз хелп, бо мужички кажуть шо базарне гімно ніфіга неслужить). Ще побачив що одне заднє колесо мокре і поняв чого томозуха падає, хоч і помаленку. Сухарі рульової померли і напевно що давно бо люфт нереальний (в списку траблів №1), і ще питання до знаючих, гул і вібрація на швидкості 80км при нагрузці, відпускаю газ пропадає плавно, де той пес заритий баланс коліс, хрестовина, кардан? раніше сотку йшов нічого, а тут 75-80 і ппц неможливо їхати, поможіть розібратись.
  3. чим частіше лазиш під машину, тим менше часу там проведеш...

  4. SiR_J

    gucul ride иж 412

    Здоровенькі були, давно не заходив...хочу похвалитись почав ставити амартизатори (перший раз) після довго шуршання в неті вибрав СААЗ НИВА-ШЕВРОЛЕ, кароч переднє ліве без проблем все норм стало (але є нюанс треба трошки одну резинку підрізати десь 4мм, та що знизу ричага, верхню не чіпаєм...) робиться це тому що шток дуже мало виступає і неможливо наживити гайку... А от праве дало жізьні пля 1.шток я порвав над гайкою...(болгарка) 2.нижнє кріплення замість болтів знизу гайки а болт через ричаг і прокручується (болгарка) 3.болт який тримає амортизатор в кріпленні прикіпів так що поки я його витягував кріплення ушатав на гавно (в мусор). Замість пару годин колупав я цілий день, завтра буду думати як прикрутити щоб ричаг не знімати, може весною буду сайлентблоки і шарові міняти то гайки з середини ричага приварю а поки хз що придумати, може щось підскажете? А і ще, був перекос на водійську сторону думав пружина чи ще що, а коли зняв два амартизатори все стало на свої місця, лівий на 5-7см коротший крім того вони різних виробників, кароч такі от плюшки.
  5. SiR_J

    gucul ride иж 412

    Привіт всім, трошки пропав, катався по світу, моська пів року стояв... по кузову є рихтовки трошки шпатлівки, корозії проблемної немає, але хотільксь би почухати шпатлянути і красанути, але все в бабоси впирається... моторчик вродь норм немаю з чим порівнювати перша машинка, правда масла трошки п`є, після простою карб трошки гнав, розібрав а там вода... заглянув в бак і там вода десь пів літра... от такі у нас заправки((( ну все почистив поправив тепер все ок, але 7тис наїхав ходова постукує погрюкує, треба глянути, 4ступку з валом тазовську найшов думаю брати, хто собі поставив дайте коменти як воно вартує ???
  6. SiR_J

    gucul ride иж 412

    14 з форда?? чи 13???
  7. SiR_J

    Черновцы

    неа так стаю як рідненькі))) з мазди 626
  8. SiR_J

    gucul ride иж 412

    та ні не з усіх, з дисками взагалі трабли, одні кажуть шо від мерса 123 підходять я дивився каталог так там не ті розміри, а в мазди 626 найближчі розміри хоча й не ідеал але пару мм то не біда одіти можна (руками без фанатізма)
  9. SiR_J

    gucul ride иж 412

    на рахунок корозії то несерйозно тому що вона тільки в місцях де шось протерає краску( на дверях, біля бамперів, лічиться антікором) треба познімати все тай підкрасити акуратніше минулий власник чи спішив чи нестарався, моторчик норм, хоча немаю з чим порівнювати, але працює рівненько, ну принаймі як на мене, ну в цілому так як ти сказав бодрячок такий)))
  10. SiR_J

    gucul ride иж 412

    читай назву теми "гуцулська тачка", тут колхоз пластик в почоті, і орли, ше візьму собі на всі сідухи масажори деревяні, натикаю кпійок під ущільнювач на всю лобовуху+ленту флажків аля камаз, балванку з коломийками і вперйод руйнувати ілюзії ідеалістів))))
  11. SiR_J

    gucul ride иж 412

    в першому пості)))
  12. SiR_J

    gucul ride иж 412

    всім дякую, добавив пару фоток як обіцяв, може там і недуже порядок, ну це вже тепліше стане хочу коробку зняти а заодно і довсього іншого добратись ( на шо грошей хватить) А на рахунок пластмаси то напевно ше повисить поки норм бампера ненайду, хотілось би хром, а рідні були покрашені через їх убогий вигляд...
  13. SiR_J

    Черновцы

    цвет "светлая липа" резина всесезонка, китай вродь, на 14 маздовских дисках.
  14. SiR_J

    gucul ride иж 412

    Дякую хлопаки приємна квпанія тут ))) ну моїх рук в ньому мало, але плани як в Бонопарта...
  15. SiR_J

    gucul ride иж 412

    Дякую, ну там все як має бути, от тільки радіатор підтікає, новий АКБ, новий вакумнік, а так незнаю завтра виложу пару фоток.
×
×
  • Створити...