Перейти до вмісту

Mexahik

Москвичеводи
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем Mexahik

  1. а чорні номера залишаються після перереєстрації без зняття з обліку? і мій москаль зареєстрований в рівненській обл, а я приписаний в хмельницькій - можна мені це все в рівненській області зробити чи там на облік на мене не поставлять?

    і скільки все це коштує?

  2. Авто довго стояло перед тим як я його купив. На ньому я наїздив тисячі 2-2.5 км і тут сталася така неприємність. Спочатку він просто починав глохнути на ходу. Потім почав тарахтіти як дизель і майже зразуж перестав заводитись. Зараз легко крутиться двигун і шось стукає в районі ланцюга. Поміряликомпресію - нема ні в одному циліндрі взагалі. Мені кажуть що кільця залягли, бо довго стояв, алеж він після того і проїхав нормально? Може таке бути чи ні?

  3. вилізлі така проблема - клинить переднє праве колесо. Колодки не сходяться назад, тобто колесо заблоковане виходить. Але коли відкручуєш клапан для прокачки тормозів цього колеса, то з нього виливається пару грам тормозухи і колесо розблоковується. Що це може бути? Може один з циліндриків пропускати повітря? Чи можливо шланг?

  4. Ось така в нас ситуація невесела намалювалась. пропав зі всіх азс, кажуть що якісь ліцензії нові потрібні, тому і не продають. От цікавить чи це в нас так, чи у всіх?

    З.І. В нас це Острозький ( Рівненська обл.) та Славутський район (Хмельницька обл.)

  5. Ага, заставить наших платить такие налоги, как в Германии - начнут ныть снова.

    Да и куда их платить, если всё разворуется.

    ага, он налог на дороги платимо і де ті дороги? одні ями..

  6. Хто каже, що в білорусі класно - той там не був :dolf: Зупиніться в селі і попитайте скільки днів і по скільки годин вони працюють?)

    З.І. Сам провів там місяць в колгоспі працював, це жесть))))

×
×
  • Створити...