Перейти до вмісту

ystecik1992

Читачі
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про ystecik1992

  • День народження 11.04.92

Converted

  • Авто
    ИЖ 2715
  • Год выпуска авто
    1991
  • Откуда
    Львів

ystecik1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутація

  1. Можливо візьму цей - http://auto.ria.ua/auto_moskvich_2141_6216998.html Треба ще на трасі його провірити,а так на перший погляд вроді нічо.Порадьте на що потрібно звертати увагу в перщу чергу
  2. Чим жигуль кращий від москвича.Багато хто мені казав-здай на метал,доклади до того що маєш,візьми краще копійку???
  3. Знайомий за 800$ копійку продає,в доброму стані потребує покраски.І що з тої копійки,хіба дівок возити.А пиріжком можна гроші заробляти. Ще одне:Вдокументах є такий пункт-Тип ТЗ Пікап-В,якщо я захотівби зробити з нього вантажо-пасажирний варіант то треба буде переробляти документи? На рулі звичайний чохол,просто його купили напевне ще за союзу,от я його й примотав изолентою щоб не прокручувався.
  4. Щоб він поїхав багато не треба.Ставим акумулятор,свічки і він заводиться.Нема сцеплення бо витікла рідина через те що прожувало гумку(на педалі),тре її поміняти і залити рідину,і він на ходу.Ше одна проблема - переднє праве колесо,воно дуже туго йде(машина то їде,але якщо піддомкратити то воно не прокучується),проблема в тормозі,там шось клинить.Непрацює аварійка і повороти(світять,не моргають).Нема стоянкового гальма.Поміняти бак(в ньому купа іржі).Попрри те що у власника він стояв на дворі десь років зо три+вмене рік,кузов ше навіть в більш-менш нормальному стані,гнилий лиш в районі салоном і мотором. Це лиш те шо я знаю,а може є ще шось.То моя перша машина ішофер я ше не опитний,робити все самому "методом тика" не хочу бо можу так "відремонтувати" що пиріжок не поїде і гроші в трубу.
  5. Є у мене ИЖ 2715.Стоїть на вулиці,гниє та ржавіє.Тедавно заробив трохи грошей,і захотілось мені авто.От і думаю,може ці гроші вкласти в їжака? Боюсь починати цю справу.Сам я його точно не зроблю,б в машинах не шпрехаю,і чи вистачить мені 1000$ щоб довести його до лад? Питання:Чи варто братись за ремонт?
×
×
  • Створити...