Перейти до вмісту

Stasyon

Москвичеводи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Stasyon

  1. Мембрану або діафрагму міняв. З подачею палива рахую все дбре, рівень в поплавковій камері тримається на високих обертах.
  2. Бензонасос рідний не знаю маркування. Міняв діафрагму.
  3. Насос маю на увазі "ускорительный". Жикльори продував компресором повністю всі і канали в частинах корпусу. Рівень в поплавковій тримається однаковим на різних режимах роботи (вище половини, якщо брати по віконичку).
  4. Двигун нормально запускається, працює на холостих і відкриванні дроселю другої камери. Проблема: якщо різко натиснути на педаль газу реагує раз через раз, не розкручується нормально, спочатку дуситься, потім може вийти на високі оберти або просто заглохнути. Зрушитись з місця дуже важко (1 і 2 передачі) поки не втопити до поліка. На більшій швидкості можна рухатися просто за рахунок роботи другої камери. Складається враження, що глючить перехідна система або насос. Насос рахую, що працює так як з чайника струя йде. Допоможіть. Двигун 412Д, карб. К126Н, замінені свічі (при роботі сухі, колір елетродів світло-сірий до світло-коричневого) і високовольтні кабелі. Карб. кілька раз повністю розбирав, промивав і продував. Трамбльор чистив також. На карбі міняв середню частину. Не допомогло.
×
×
  • Створити...