Перейти до вмісту

M1shka

Читачі
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

    Ніколи

Про M1shka

  • День народження 30.11.82

Converted

  • Год выпуска авто
    Омегавод

M1shka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. M1shka

    2140 SL "Дядя Міша"

    Pomi4, Дякую за привітання, нада буде здибаться))) Не знаю як москвічеводи, а ми опелісти частенько збираємся на Екваторі)))
  2. M1shka

    2140 SL "Дядя Міша"

    Дякую за пропозиції, закинув баті цю тему, але інтузіазму не особо побачів, поки буде розсікати мабуть з инородними бамперами (не по фен-шую, але що робити). Дивлюся на ціни і плачу, порівняно з німцем, халява
  3. M1shka

    2140 SL "Дядя Міша"

    Батько прилампічив зпереду бампера від 07 Таза))) а ззаду перепаяли від Фольца кроколида, але вони інородні на Москвічу. Що по грошах оригінальні два бампера від Люкса?
  4. Усім привіт))) Вирішив приєднатися до вас, і створити гараж))) І так є в сім'ї АЗЛК 2140 SL, 1,5л, 1985 року випуску, колір лотус (по техпарспорту), куплявся моїм батьком у 85р. в цилофані і по блату (в ті часи за машинами ставали в чергу, батько стояв в черзі за ТАЗ 2107, але сімки не було був Москвіч, то його і купили ) і до цих пір він на ньому їздить, я їзджу на ньому дуже рідко. На цій машині я навчився їздити))) Сам я опелевод і маю в користуванні Опель Омегу А 88 р., але москаль, як член родини, міцно вкорінився і є незамінним помічником у господарстві))) Моська пару раз варився і красився, немає уже оригінальних бамперів і низ по молдінги забутий в чорний. Задня дверка мінялася, кришка багажника також))) За весь час експлуатації були тільки мілкі подряпини і пару раз тріщав бампер (тьху-тьху-тьху). Мотор преберався також пару раз, коробка рідна уже друга по рахунку як і міст. Пробіг реальний не скажу, він просто нереально великий . Ніякої іншої машини мій батько купляти не хоче, каже йому Москвіч найкращий. Перебирає він його сам (з закритими очима може скласти і розкласти ). Тягає інколи прицепа, загружаєм його інколи по саму зав'язку, коротше кажучи, робоча така конячка. Пізніше познаходжу фоткі і викладу, поки освоююсь на форумі))))
×
×
  • Створити...