Перейти до вмісту

HE3HAIKA

Москвичеводи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про HE3HAIKA

HE3HAIKA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. HE3HAIKA

    Слоник 401 1955 г.в.

    Коробка фіксується на двох болтах, розкрутити їх можна з салону (попередньо зняти кожух).
  2. HE3HAIKA

    Слоник 401 1955 г.в.

    Якщо знімати двигун+КПП так як рекомендують в книжці по 401-му, то яма не потрібна. Грубо кажучи потрібно від"єднати коробку і передній міст від кузова, потім підняти передню частину авто і викотити на передньому мості двигун.
  3. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Взагалі положення верхньої кришки було в правильному напрямку, але вихід з нососу був не прямо, а вліво і впирався в двигун, тому довелось перевернути кришку і "крутити бублики". Стрілки тепер відповідно брешуть.
  4. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Встановив новий бензонасос Pekar 700. Щоб перекинути із старого ніжку довелось виготовити додаткову деталь, її верхній зуб тисне на привод насоса, нижній - обмежувач. Щоб не різати і не псувати рідні мідні трубки, замінив їх на шланги. Таким чином в разі необхідності можна буде без жодних проблем знову поставити все рідне. Також додав паливний фільтр в систему, зайвим точно не буде. Напевно, це не оптимальний варіант вирішення проблеми штатного бензонасосу, найкраще все ж знайти новий. Так що я в перманентному пошуку рідного бензонасосу (зі скляною колбою) за розумні гроші.
  5. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Шарикові підшипники мені привіз продавець з місцевого базару - 25 грн/шт. Якщо комусь потрібні можу дати телефон (Ірпінь). Тим часом накрився бензонасос, а точніше клапана і мембрана. Знайти ремкомплект чи новий бензонасос покищо не вдається. На форумі прочитав про заміну на Пекар 700, але в ньому виліт штока 3-4 мм, на моєму кілька сантиметрів. Також існує імовірність переливання бензину в карбюратор. Другий день ламаю голову...
  6. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Нарешті повністю розібрався з гальмами: переклеїв всі колодки, змінив на нові всі шланги (підійшли передні від УАЗу), замінив гальмівну рідину, прокачав і відрегулював. На передніх барабанах попередній власник навпаки поставив підшипники і тим самим пошматував їх в брухт. Як виявилось, доволі рідкісні розміри підшипників, по місцю знайти не вдалось, замовив із Запоріжжя. Незначної модифікації зазнав радіатор, а точніше заливна горловина, яка повністю згнила. Тому була виготовлена і приварена ось така шайба (на фото).
  7. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    З фотографіями не допоможу, але спробую пояснити. РЦС, ГЦС і тросу не має. Від педалі щеплення в ліву арку йде невеликий ричаг, схожий ричаг повинен йти туди ж від картера двигуна, а між собою вони з'єднуються ланцюгом.
  8. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Привіт-привіт! Радий оновленню програмної частини форуму = поверненню сюди. Справа в тому, що попередня версія сайту не дружила з планшетами (неможливо було додати повідомлення як на форум, так і написати в приват), а доступу до ПК в мене немає (тільки не питайте як це зараз можливо)). Бачу інтерес до авто не зник, приємно. Робота по Москвічу просувається повільно, але впевнено: авто погрунтоване, днище оброблене бітумо-каучуковою мастикою, пофарбований підкапотний простір, інстальований двигун. Соррі, але фото завантажити на форум досі не можу, тому підвантажую кілька в мережу, нижче посилання. http://twitpic.com/7qv00r http://twitpic.com/7qv01o Планами на майбутнє не ділюсь, щоб не наврочити)
  9. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Розшукую нового зварювальника.
  10. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    2000 грн за комплект 4 шт? Якщо так, то буду вдячний за контакти.
  11. HE3HAIKA

    Альтернатива автомагнітолі

    Все геніальне просто. Вдячний всім за участь в обговоренні і вичерпні відповіді. Окрема подяка romchig"у.
  12. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    malosol, дякую за ссилки. На жаль, нічого підходящого в них не має: шини на 15", в мене 16", колпак з 402-го. Geka, варіант з шинами з мотоциклів це дійсно цікаво. При нагоді зверну увагу, які вони по висоті борта (навіть не сумніваюсь, що по ширині вони приблизно однакові).
  13. Специфічна тема, як кажуть - без ста грам не розібратись. В інтернеті відповідей не знайшов, тому звертаюсь за порадою до вас. Отже, питання наступне. Чи можливо під"єднати звичайний mp3-плеєр до автопідсилювача не використовуючи при цьому автомагнітолу? Поясню навіщо це мені потрібно. По-перше, на моєму авто (401 москвіч) елементарно не має місця під магнітолу. По-друге, жодна сучасна магнітола не вписується в інтер"єр. І останнє, магнітола мені просто не потрібна, так як дисками не користуюсь взагалі (тільки флешками). Я не спеціаліст у цих питаннях, але припускаю, що аудіовихід з mp3-плеєра і аудіовхід на підсилювач можуть мати різний опір. Крім того, магнітола і підсилювач з"єднуються окремим проводом (зазвичай синім) керування. Як під"єднати цей провод до mp3-плеєра? Можливо, вже існують пристрої, які вирішують це питання. Зазделегідь дякую за поради, ссилки, фото.
  14. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Резина потрібна близька до оригіналу. Вона дуже вузька і підходящих сучасних варіантів я не зустрічав (сумніваюсь, що вони існують взагалі). Можливо, у когось щось лишилось чи зберіглось ще з тих часів.
  15. HE3HAIKA

    Москвич 401 Coffeeman, 1956 Р.в.

    Нині автомобіль на фінішному етапі зварювальних робіт. Довелося біля нього погратись холодними зимовими вихідними, - я вам скажу. Як завершу, завантажу фото. Сподіваюсь, в квітні перейдемо до малярки. Неспішно починаю шукати деякі невистачаючі запчастини: 1. Бампер - 1 шт. (лише у відмінному стані, або близько до того); 2. Хромовані колпаки - 4 шт. (з "живим" хромом і не порушеною геометрією); 3. Скло ліхтаря заднього стопу/габариту/підсвітки номеру - 1 шт.; 4. Зеркала (можливо, не аутентичні, але обов"язково відповідаючі духу авто. Ви ж розумієте, про що я) - 2 шт.; 5. Бризговики - 2 шт.; 6. Резина (16") - 2 шт. Буду вдячний за будь-яку інформацію/пораду щодо пошуку цих запчастин або альтернатив їм. Бажано додавати контакти, фото. ***************** GreenMile, хитра система відводу масла - винтова маслогонна канавка, саме так. Без неї було б все значно простіше - підібрав нормальний сальник і забув. Сальникові набивки мені довіри не вселяють. Nikolya99, дякую. Завершую зварювальні роботи, далі - пофарбування, перетяжка салону і збір.
×
×
  • Створити...