Перейти до вмісту

вовкін

Москвичеводи
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем вовкін

  1. Добрий всім вечір.Потік той самий колдун купив рем комплект поміняв поставив на місце і почав прокачувати тормоза і тут така картина викручую з задніх барабанів розповітрювачі а там сухо.Що зробив не так підкажіть будласка??В колдуні замінив всю середину на нову.

  2. Опять проблема з спідометром тепер взагалі в мер нічо не показує тільки коли накатом шось починає дьоргатись при нажаті на педаль газу вмирає (нічо не показує) все розбирав міняв на нове і причини дві !1 Той привод що в КПП вкручуєтся на його шестерні десь 1.5 мм ще є зубів.2 Шестерня що в самій КПП напевно вже стерлась але через отвір видно що ше є там ті зуби . Правда коли вкрутив той привод в КПП то він прокручуеться в КПП влюбу сторону.

  3. В мене проблема з тахом чомусь показує занижені обороти і спідометр на передачі без газу стрілка доргається товверх то внис але на якомусь показнику наприклд 80 км а вона в тому районі то 85 то 75 принажаті на газ починає працювати. Хто с таким стикався і шо робив.

  4. Чому тоді стрілка вольтметра заклинює в жовтій зоні при тих оборотах і навіть не реагує на споживачі, а після повтоного пуску правда не завжди починає нормально працювати а при споживачах опять то саме починається на обороти не реагує

×
×
  • Створити...