Перейти до вмісту

myshko52

Москвичеводи
  • Публікації

    88
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про myshko52

  • День народження 10.01.91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

myshko52's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутація

  1. А можна трішки докладніше, які переробки ? Я б завтра купив і поставив!
  2. Правильно, в мене так і було, але в верхньому положенні габарит не світив, і я його не міг видзвонити тому і питаю чи так воно чи не так!! Може і є, може погану шукав, але таки не знайшов!! Не знаю, на базарі самі продавці говорять шо то всьо г*вно і більше ніж 1-2 дні гарантії не дають!!!
  3. Допоможіть будьласка розібратися з світлом!! Дайте хтось, якщо можна, схемку для підключення реле на фари, і як мені розібратися з підрульовою гітарою на три ричага? Проблема в наступному: не можу видзвонити положення габаритів(як їх включити) вони мали би бути включеними при верхньому положенні ричага, чи верхнє положення то викл. повністю фари???? А реле хочу ставити тому, що після заміни лампочок на потужніші, два рідних включателя фар пішло спати,підрульова гітара(завтра піду брати нову) і звичайний виключатель 12в.!!!! І від чого можна поставити реле поворотів, бо кожних два тижні купляю нове(бочка на 3 контакти)?
  4. myshko52

    Коротить?

    Замок запалювання в мене новий, купив десь пів року тому, він цілий то точно, та і виключателі в мене погоріли ще до того як я його купив!! Реле давно хотів поставити але все ніяк руки не доходять, а контакти на амперметрі треба буде провірити!! А як провірити коротке замикання?? Продзвонювати кожен дріт на масу чи як?? Був би в мене блок запобіжників, може і приблизно і знав де шукати, а в мене тільки три запобіжники під капотом!!!
  5. Почалося це вже давніше трошки коли в мене перший раз пропало світло фар вночі, добре що дорога була освічена то доїхав нормально!! Виявилося що мені розплавило верхній включатель, бо в мене ще на нозі переключається(Напевно то ше ранній ІЖ), мав такий самий поміняв, то вистарчило хвилин на 7 їзди з фарами, то саме!!!! Поставив я собі гітару від 2140 на 3 ричага, працювало нормально, тільки ніяк не міг видзвонити верхнє положення ричага(габарит), суть не в тому, тої гітари стало вже довше_-десь на тиждень . Тепер їжджу з ближнім включеним на пряму, і почали датчики темпераури і бунзину "хандрити" бо треба запалення разів 5 виключити включи що запрацювали, і то не завжди, просто заводиш їдеш а вони якби було виключене запалення!! може підскажете де шукати!! Буду дуже вдячний!!
  6. Ок, дякую, як куплю-відпишуся!!!
  7. Піду в суботу на базар, буду шукати!! Дякую за пораду!
  8. Напевно, Треба буде поставити нормальну контактну групу, гарно виставити запалення і чекати кращих часів коли зможу купити БСЗ
  9. Точно не можу сказати, витягував фішки зі свічок коли заведена, то реагує на кожну, а сказати чи троять всі чи один якийсь циліндр не скажу!!
  10. БСЗ треба буде пошукати, а з настройкою запалювання я пробував але всеодно на максимальних оборотах троїть, і навіть час від часу глохне!
  11. Можна, великої проблеми з тим нема , але я трохи мучився поки попідганяв крила з фартухом до купи, бо брав Б/У і не в найкращому стані, але воно того варте, я задоволений!! Як він виглядав коли я його ще збирав : Ще питання: скільки в кого у містх коштує БСЗ, бо в мене в Дрогобичі десь приблизно до 1000 грн.? Ціна трохи кусається, зараз з фінансами скрутно, але хочеться!
  12. Мудохався я з тою машиною від вчорашнього вечора і аж до тепер, не міг завести копався, плювався , а іскри на головному катушки нема хоть вбий!!Всі знайомі в мене вже були і ніхто не знав шо з нею :( !Катушка робоча, конденсатор робочий все грає! Потім заліз я в трамблер натфельком позачищав контакти і вона завелася, але дуже паскудно робить, троїть, тяжко їде!! Може варто поміняти контактну групу повністю, але не знаю чи знайду нормальну бо рухомий контакт в мене вже міняний, а нерухомий старий! То вони сходять майже повністю, а коли ставлю обидва нові то сходяться вони трошеки хіба кінчиками!
  13. З бензиною ще не до кінця розібрався, але приблизно грішу на бензонасос, коли машина холодна то з нього , в стророну блока, бензнин пшикає! Як зі шприца, але коли машина прогріваєть то все гуд!! Не знаю, буду розбиратися! Питання в іншому, вона мені знов вчора зробила западло: мав їхати забрати двері а вона не завелеся, майже акумулятор посадив , бо вона в мене заводилася завжди з пів тика! Пробував іскру на головному катушки: є!! Розігнав її з гаража: не завелася, але іскра на головному пропала, де-не-де проскакує маленька ледь замітна іскра, грішу на конденсатор , зараз піду провіряти! Хтось може щось сказати з цього приводу? P.S. найшов старі фотки!!!
  14. То шо вона машина для багатих я зрозумі вже за пару тижнів після покупки )) А шо дає тепле повітря карбюратору? Я давно хотів поставити гофру туда, але мені постійно кажуть шо воно впринципі не потрібно!!! Колодка це як варіант. бо накат в неї слабенький.
  15. Знаю класну загадку: їздив сьогодні до карбюраторщика бо жре вона 20 літрів бензину, він подивився і каже , що карб ідеал свічки чистесенькі як сльоза, компресія 9,5 8,5 8,5 8,0, бензобак цілий, бензопровід цілий!! Все працює!! Запитання: якого х*я вона так жре ту бензину, я вже пару місяців не можу їй раду дати і ніхто не знає в чому причина!!!
×
×
  • Створити...