Anarchy-forever Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Окей. В следующий раз буду спрашивать за вяленое мясо и сорта пива Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Вова-Вова,как не стыдно,а какие раки были,большие вкусные? ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Та как большие... Больше меня, но меньше тебя . Средненькие. Но вкуснючие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Совести 0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Пропита моя совесть . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Так ее ж и не было никогда!))) Вобщем с тебя раки и пиво. А с меня отэто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Ое-ей! вкусно наверно,да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 16 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2013 Это очень вкусно.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Кабан, а когда собираемся? А то смотрю на эту красоту, и слюной давлюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Ты Вова с нами не поедеш- еш ляшя и раков Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Так я уже все скушал . И вообще, шестигранникам слово не давали . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 А чо када? я тож хочу) 28 у меня запорожье правда,адовая гонка будет) охлаждение сделали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Это что встреча наклевывается?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 А я знаю ? Тебе видней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Опять мне... Ну давайте предварительно на начало октября. Посмотрим что погода нам запоёт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 Такая уж твоя карма Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 5 октября - последняя гонка в сезоне,в Евпатории) так шо давайте как-то по брацки)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 17 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2013 а как жэ Я? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 18 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 вересня 2013 Вася, ты же завязал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Кируша Опубліковано: 18 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 вересня 2013 Бросил пить и курить и начал врать (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sasha090581 Опубліковано: 22 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2013 всем привет.мужики,у кого стоит газ?хочу себе установить.подскажите какой редуктор,заправочный...ну в общем какие есть нюансы.заранее спасибо . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 23 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2013 Вася Скорик у нас спец по этим вопросам - как раз сейчас на Гезель ставит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 23 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2013 я воль мой фюрер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sasha090581 Опубліковано: 23 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2013 возможно Вася и спец,но кроме я воль мой фюрер -ничего не ответил.как с тобой связатся ВАся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 23 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2013 Тел скину сейчяс в личку-и здесь в этой ветке есть мой номер напиши чего именно интерисует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз