mixailovi4 Опубліковано: 12 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2011 тема такая -стуканул движок узам 1.7л,завтра под замену буду готовить-есть донор-узам 1.5л/с плоскими под 80 бензин поршнями+3 карба=два солекса 083 и 073+вебер2106 и хочу голову с 1.7 перекинуть,там увеличенные впускные клапана-на понедельник ребята должны подойти,что б это все снять-поставить...вопрос по гбц и карбюратору из солексов ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 12 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2011 Сформулируй правильно вопрос, что ты хочеш узнать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mixailovi4 Опубліковано: 12 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2011 хочу узнать гбц с увеличеными впускными клапанами-проблем не доставит?...и по карбу-на 073,для 1.5л-жиклеры и носик УН-или все подбираеся методом тыка?-работа движка в основном на верхах.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз