scoryc Опубліковано: 11 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2015 Мужики-нужна помошь,нужно посмотреть одну штуку в Вашем городе, и если что переслать мне. кто поможет. ? тел 066342 20 один,четыре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 11 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2015 тут ехать понты- 2 дня на оленях да 3 дня на собаках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2015 Да я знаю-просто если это разводняк из ОЛХ-то обидно будет,я уже так чуть в очаков не сьездил ,если оно там есть-то я сганяю на тазике Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
x6tance Опубліковано: 11 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2015 Есть) пиши в лс. буду в понедельник-вторник. сейчас на дачу уехал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2015 написал в ЛС Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз