САША С Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 я тоже хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Эх, тоже присоединяюсь к поздравления, я думаю что этот год у каждого прошол по своему, но радостей нам хватало, отгуляли всеукраинку, побывали в Мошнах на природе, так же я не забуду отдых в лесу . Хочу поблагодарить всех за то что вы есть, за то что помагаете советом и делом. Всем крутого Нового Года!!! и также провести старый. До новых встреч в следующем году))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Клубне життя в цьому році було на вищому рівні!!! Сподіваюсь наступний буде ще яскравіший Дякую Серёге и Балону за неоціненну допомогу з 403-ім и мені особисто Вітаю з новим 2013 роком та різдвом Веселих свят! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Вас тоже всех с праздником..))) :shampyn: :shampyn: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 я тоже хочу ок! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 С НАСТУПАЮЩИМ НОВЫМ ГОДОМ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 ███████ █████████ (░░░░░░░░░░░) (░(░█░░░█░)░) (░░(░░░●░░░)░░) (░░░░░░=░░░░░░) (░░░░░░░░░░░░░) ██(░░░░░░░░░░░)██ ████(░░░░░░░░░)████ ████_██(░░░░░)██_████ ████_███████████_████ ████_█████░█████_████ (░░░░)▓▓▓▓▌▓▐▓▓▓▓(░░░░) (██)_███████████_(██) ......█████░█████__$$$$ ........███████████$$$$$$$$ ..........█████░█████$$$$$$$$$$ ...........███████████$$$$$$$$$$$ ...........(░░░░░░░░░░░)$Подарки$$$ ............(███)_(███)$$$$$$$$$$$$ ..........(████)_(████)$$$$$$$$$$ ОН УЖЕ ИДЁТ И ПОДАРКИ НАМ НЕСЁТ !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 31 грудня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 :good: :good: :good: :good: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 ну что граждане алкоголики , пьяницы тунеядцы одним словом МОСКВИЧЕВОДЫ кто то уже доехал до ЧИГИРИНА????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 так а что уже выезжаем ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 я думаю что большинство сейчас проснулись и шарят по пустым бутылкам в поисках чего то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 Ну а некоторые уже прогреваются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 Ну а некоторые уже прогреваются. так ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 я думаю что большинство сейчас проснулись и шарят по пустым бутылкам в поисках чего то та шо там шарить, пусто тама Ну а некоторые уже прогреваются. так , шо, в самом деле будете ехать ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 да кто там будет ехать , наверно все отдыхают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 таки да сегодня уже никто никуда не едет ... пойду ка я лечится ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 есть предложение!!!!!! я думаю что WRANGLER озвучит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 Поездка больше познавательная. К живуну, на гору к Богдану, и обратно. Ну и заодно проведать товарищей... Ну раз сегодня проспали , то может 6-го ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 6го рождество ... может 5го в субботу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 Так 6 вроде вечерю носят ??? или днём! А к живуну какому!хотите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 Так 6 вроде вечерю носят ??? или днём! А к живуну какому!хотите? к самому живому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 к самому живому это тот который в с. Головківка ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз