Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 так какого числа драг????? и на сколько::::??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 так какого числа драг????? и на сколько::::??? Ребят, завтра 06.10 едем на драг на очистные на 11:30. Встречаемся там же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 я немогу я работаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 я немогу я работаю Ты себя совсем не жа лееш!!! Все работаеш да работаеш "все о стране думаеш" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Там же это где!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 я немогу я работаю мне тебя будет нехватать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Там же это где!!! Там же, имеется в виду на очистных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 я думал на хрещатике)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 А что бмв клуб повторно проводит???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Ребята ,кто то заней че это за поршень такой?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Ребята ,кто то заней че это за поршень такой?? УЗАМ-331.10, вам надо искать такие же, иначе будет малая компрессия. Проверь маркировку на голове, должно быть 331. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 331 .10 !!! завтра точно драг???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 (змінено) Точно сегодня!!! на 10.00 регистрация участников, на 11.00 начало. Хочешь подъехать? Змінено 5 жовтня 2012 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 На очесных?? я не участвую но поглазеть подьеду обязательно!!!!!Тем болие планирую завтра в Черкассы!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Ссылку на место проведения на яндекс карты я давал в сообщении №1707 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Я так понял где всеукраинка была!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Да! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Ок! буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 отписиватся ктото будет после мероприятия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 отписиватся ктото будет после мероприятия? нима никто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 (змінено) Ок! буду! Так ты был или нет??? отписиватся ктото будет после мероприятия? Первыми гонками аскому сбили, а дальше было уже не так интересно Змінено 8 жовтня 2012 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 8 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 8 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2012 Почему наших не снимал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2012 А из нашых только Лёха! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 8 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2012 а саня 28??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз