trener Опубліковано: 29 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2011 Выложил наше приглашение на forum.ck.ua Волга к нам в гости приедет http://forum.ck.ua/viewtopic.php?p=2144588#p2144588 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 вобщем так: встреча состоялась !!! было 15 машин. все кто не приехал - многое потерял. фоток спецыально не вылаживаю, чтобы в следующий раз приехали p.s. кто был - меня понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 изменил название темы на "Ежемесячные встречи в Черкассах" чтоб было понятнее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 p.s. кто был - меня понял ну да,кто знает ,тот поймет,то о чем речь идет))) где все потерялись??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 Ребят, выкладывайте фото! Обязательно!!! Встречаться нужно и отчеты вести тоже нужно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 Отчетов нет... =)) совершенно секретно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 Не гоните... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 реально не гоню... вылаживать нечего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 встреча была? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 Была конечно=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 30 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2011 я увидев количество людей забыл даже на телефон щелкнуть)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 ну и какое количество? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 моя машина на ремонте, так шо несмог Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 полтора десятка было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 ага) 4,5 было) вот что было... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 Кто догадаеться?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 ну 4,5 тоже результат! дальше больше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
violax Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 главное не количество, а сам факт встречи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 Главное после неудачных встреч не забивать на встречи вообще... Они нужны по любому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 вот именно!! а Balon4ik сказал шо только зря бензин палил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 а что он хотел получить взамен бензина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 активное общение с одноклубниками и шобы их было много Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 ну 4,5 тоже результат! дальше больше мне интересно спросить)) а кто этот 0,5 из 4,5 человек??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 это типа 3 машины а на них 4 человека. а я 0.5 пешком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 1 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2011 просто я вспоминаю ту встречу когда 14 машин было))) даже на самой первой встрече было 4 машины а тут 3((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз