Sprat Опубліковано: 12 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2012 ну хорошо, а точнее? во вторник например?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 может в пятницу??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 На следующую неделю, в пятницу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 давайте или в четверг или в пятницу на след. неделе. В то же время, в том же месте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 давайте или в четверг или в пятницу на след. неделе. В то же время, в том же месте Не, ну я в принципе не против... но кто ещё? ребята! определяйтесь и не теряйтесь!!! =) Меня любой день устраивает! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 В пятницу(20 января) Какое время, место??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 на 18:00 Крещатик Сити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 ну тогда, договорились..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 Ок) не вопрос) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 аууу народ еще кто-то будет??? или нас трое будет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 Та я ж заметил что нас тут только трое... вызванивать надо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 аууу народ еще кто-то будет??? или нас трое будет.... я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 оо) активней!!! уже четверо) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 давай-те собираемся...))) активней))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 давайте собиратся, ато народ шерох наводит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 В пятницу(20 января) Какое время, место??? на 18:00 Крещатик Сити Напоминаю!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 15 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 Блиииииин ток не в пятницу(((( У брата день рожденья Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 ну так с братом приезжай...)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 та не там другая ситуация. может на четверг перенесем? хотя там тоже праздник получается... что скажите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 А что в четверг за праздник? мне не важно в принципе в какой день. Давайте в Четверг! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 ВОДОХРЕЩЕННЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 в четверг реально будет)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Народ как-то несерьёзно получается.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 ну если сегодня дату поменяем то еще не критично. у кого не получается в четверг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 буду, я думаю лучше в четверг 19.01 , всётаки последние встречи все проводились по четвергам и уже традиция как. если большинство за пятницу, то буду и в пятницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз