Balon4ik Опубліковано: 15 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2012 это стандартная ава, у кого нету ее, то такач стоит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 15 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2012 парни харе флудить.хто про шо? п.с. Саня С а ты оказывается юморной ,два раза рассмешил . Так держать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 18 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2012 А ты как думал! Человек по жизни шутит) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 18 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2012 парни харе флудить.хто про шо? п.с. Саня С а ты оказывается юморной ,два раза рассмешил . Так держать это я только в вируальном мире юморной а в реале я серьёзный пааацааан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 18 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2012 ну да, ну да - сама серьйозность :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 21 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2012 Предлагаю встретитса на етих выходных. В суботу чясов 15.00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 21 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2012 Предлагаю встретитса на етих выходных. В суботу чясов 15.00 Я не против, если мне кто-то поможет мотора собрать... один до выходных точно не успею. та и инструмент не сильно удобный для быстрой сборки. Я бы и своим ходом, но хотелось бы на машынке. Та и многих не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 21 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2012 Я возможно буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 Если многих не будет, то перенесем встречуна 1.12.12 А где вообще все??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 Здесь заглядываем иногда! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 Блин, в субботу никак(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 Давайте в воскрисенье проведем встречю. Либо на етих либо на следубщих выходных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 ну в воскресенье могу)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 22 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2012 Здесь заглядываем иногда! Ты когда в гости наведаешься? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 23 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2012 Та как то наведаюсь сам понимаеш на каждую встречу не накатаешся! Я в эту суботу на сутках а на следущие выходные в воскресенье на сутках!Да и ехать надо чтобы двоих зайцев что ли убить.Или на базар или ещё какие вопросы решать. Ну думаю зимой как то подгадаю и приеду роботы меньше дома и брат у жены учиться в Черкассах .Соберусь как -то обязательно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2012 1,12,12 точно никак!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 23 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2012 А давайте 25.11.12 часиков на 15.00, да возле Хрещатик-Сити?!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 23 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2012 Я за и Саня28 тоже думаю согласится А остальные как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 за)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Решено в воскрисенье 15.00 Хрещятик Сити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Вот только определитесь: - так, или вот так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Пока 4 человека - как то маловато для встречи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Шо ти дакаеш ,скажи будеш чи ні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 я тоже буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз