_aster1x_ Опубліковано: 16 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 я говорил что меня не будет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 не все что обещали пришли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 16 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 та вроде все... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 все равно это мало чтобы поднять ожидающее нас мероприятие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2011 та вроде все... та не... не все.. я обещал быть, та и я первый предложыл... но не приехал... в село пришлось ехать((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2011 блеать.... Сержик выговор... и так людей мало а ты ещё и встречи пропускаешь, эт АДНАЗНАЧНА нехарашо... п.с. у нас всётаки ВСЕУКРАИНСКАЯ на носу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 18 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 Леха так быстро скрылся, шо я неуспел его запечетлить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 Леха так быстро скрылся, шо я неуспел его запечетлить Да уж упущение серьезное... Нужно встречи пораньше проводить в зимнее время. Всем спасибо за встречу. Встреча понравилась, не мерзли, сытно поели и попили. Леха, спасибо за накладку и защиту. Макс, забыл тебе покрывало отдать, так в багажнике и пролежало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 18 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 А фотки со встречи будут???)) А что, сколько машин то было??))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 18 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 хз на счет фоток, а машин было 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 фоток больше не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 † Аминь! † Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 блеать.... Сержик выговор... и так людей мало а ты ещё и встречи пропускаешь, эт АДНАЗНАЧНА нехарашо... п.с. у нас всётаки ВСЕУКРАИНСКАЯ на носу. Да Лёха ты прав, нехорошо... а про ВСЕУКРАИНСКУЮ я помню) всё буде на высшем уровне) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 нужно пораньше встречи делать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 Если пораньше, ты приедешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 если как ты хочешь на 5 часов в будний день, то не получиться. многие работают до 5, а кто и до 6 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 А почему не в выходной в суботу например уже зима нет огородов дачь и т.д А в выходной можно и по раньше!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 я почти каждые выходные в село езжу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 В выходной куча семейных проблем, в гараже нужно поковыряться, еще что-то. Ну а вообще можно попробовать организоваться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 Ну никто не мешает целый день в суботу решать проблемы и в гараже ковыряться а часов на 4 или на пять приехать на встречу пообщаться так до 7 а потом дальше решать проблемы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 нада посещаемость поднимать. можно в суботу 26 или 29 во вторник. предлагайте еще даты и вынесем на голосование Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 ну раньше же както встречались по субботам , я буду, только пешком... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 тебе когда права уже выдадут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 Где и когда встреча. Место, я так понимаю не постоянное? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 ща пацаны с работы прийдут и разберемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз