Sprat Опубліковано: 23 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2016 Може кудись резину попалити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 23 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2016 спали вночі ,на роботі ,щоб диму не було видно 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 2 жовтня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2016 апну Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 жовтня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2016 апну Ну що? Давайте на наступних вихідних! Є час добре подумати. Я в принципі готовий, тільки антіфріз залью) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 13 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2016 може є бажаючі зустрітися В теплому і затишному місці... В піцерії Хрешатик, як колись в старі добрі часи? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 13 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2016 Я не проти. Хто там ще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 24 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2016 Привет мужики Шо вы там, как дела, как жизнь клуба?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 24 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2016 как жизнь клуба?? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 26 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 грудня 2016 СПРАТ, ти сьогодні около 10 вечора їхав біля моста в сторону гаражів?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 27 грудня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 грудня 2016 СПРАТ, ти сьогодні около 10 вечора їхав біля моста в сторону гаражів?? Не їхав, а летів)) Був радий тебе сьогодні бачити!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 Вспомним забытую традицию? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 2 часа назад, Wrangler сказал: Вспомним забытую традицию? Сьогодні якраз фотки передивлявся і згадував) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sanchos Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 сегодня как-раз такая погода чтоб только и ехать куда-то) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 Так было и хуже. По-моему в 14-м году некоторые 41-е вернулись без бамперов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 "Боже, как давно это было, Помнит только мутной реки вода. " 6 января, 2013 в ентом году саня без колес ... так шо ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 Я на свойом коритце далеко не проїду) Потрохи строю) Літом приїду на ньому) Ждіть) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 7 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2017 8 часов назад, lDrPciXl сказал: Я на свойом коритце далеко не проїду) Потрохи строю) Літом приїду на ньому) Ждіть) Та не ріскуй, а то знову без шини залишисься) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 17 травня 2017 Ежемесячные встречи переросли в ежегодные... Пора бы организовать встречу... мяска пожарить, пиво. Тд. тп. Кто, что скажет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 травня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 травня 2017 я только за, посмотрим кто ещё подключится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sanchos Опубліковано: 18 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2017 Возвоможно и я б присоединился. Смотря когда будете собираться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy6422 Опубліковано: 24 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2017 Это да, смотря когда. Я за Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2017 В 18 мая 2017 г. в 09:43, Sanchos сказал: Возвоможно и я б присоединился. Смотря когда будете собираться. 12 часа назад, Evgeniy6422 сказал: Это да, смотря когда. Я за Кому, когда удобно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sanchos Опубліковано: 24 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2017 36 минут назад, Sprat сказал: Кому, когда удобно? Вторая половина дня субботы или же воскресенье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 травня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2017 1 час назад, Sanchos сказал: Вторая половина дня субботы или же воскресенье. Ну,. Я думаю многим бы так удобно было. особенно вторая половина. Подождем кто, что скажет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз