Fleetwood Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Перед Великоднем? Думаєш хтось буде? щось не подумав Я думаю шо встречя состоитса не раньше чем 25.04 или 2.05 +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Та мабуть буде не дуже зручно після Великодня.. Потім гробки... Давайте після. Тільки щоб точно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Как насчет 25.04? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 28 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2015 Ребят, что случилось? Как то клуб притих, сходок нету. Разве что одиночно бывает так кто то с кем то встретится и всё. Надо как то вылазить с гаражей и подвалов, погода то какая) Где то на шашлык выехать, на природу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 28 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 3 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2015 И тишина.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 4 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2015 Сашко ну ти як дитина маленька! Свята зараз саме. У людей сім'ї, жінки, діти. Тьощі картошку посадить треба! А на наступні вихідні знову свята. Треба переждати а тоді вже про щось балакати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 4 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2015 Свята зараз саме. Как раз по средствам праздновать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 4 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2015 предлагайте дату, будем думать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 6 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2015 Есть желание поехать на мини-встречу. http://moskvich.net/topic/17962-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B0/page-19 Ищу трех попутчиков, дабы скинуться на топливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 7 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 7 травня 2015 Я теж за зустріч і можна шашличок зробити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 9 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2015 Який шашличок... в Запорожье їдемо) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 12 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2015 Що це у вас тут за політика подвійних стандартів, то не посредствам празники гуляти, а як в Запоріжжя, то аж бігом їдете. Тут 2л влив та корча вигуляв, побалакали б, то, сьо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 13 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 травня 2015 Так вам же целая проблема собраться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 13 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 травня 2015 Що це у вас тут за політика подвійних стандартів, то не посредствам празники гуляти, а як в Запоріжжя, то аж бігом їдете. Тут 2л влив та корча вигуляв, побалакали б, то, сьо... Ну вот і я про те ж саме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 13 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 травня 2015 Так вам же целая проблема собраться.Проблеми зібратися немає, є проблема в тому що не всі розуміють що на свята в людей є обставини. Я можу приїхати коди скажете, але коли пропонують на свята то тут вибачайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 14 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2015 Всі за, але всі на морозі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 14 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2015 Пропоную в цю суботу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 14 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2015 встреча состоится в субботу 16.05.2015 в 16.00 на парковке "Велика Кишеня". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 14 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2015 Я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 15 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 15 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2015 встреча состоится в субботу 16.05.2015 в 16.00 на парковке "Велика Кишеня". Хто буде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 15 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 16 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2015 на парковке "Велика Кишеня". На кишеню не поеду. Что там делать? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2015 Я вибачаюсь, але "шото дєлать" треба з жінкою на дівані , а з хлопцями побалакать можна і на "Кишені" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз