AlexCold Опубліковано: 2 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2013 (змінено) Встреча 8 числа, что-бы часиков в 16.00 быть уже на месте, предлагаю встретиться в возле кишении на перекрестке Шевченко Котовского в 15.00 для покупки сока и воды) (2Balon4ik) На встрече будем обсуждать поездку на 5 всеукраинку Список: Санек2141 Саня28 Transformer lex@ AlexCold lDrPciXl Wrangler Mal4ik х2 ? САША С ? Змінено 4 травня 2013 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 2 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2013 Давайте после обед постараюсь быть!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 2 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2013 Меня нге будет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 3 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2013 предлагаю часов на 16:00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 3 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2013 если спрата небудет кто будет делать шашель всмысле мреновать???????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 3 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2013 если спрата небудет кто будет делать шашель всмысле мреновать???????? Маринует lDrPciXl, я думаю что на 16.00 уже на старой ярмарке, плюс точку сбора сделать в 15.00 на перекрестке Шевченко Котовского, возле кишени Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 3 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2013 это 8го будете?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 4 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2013 это 8го будете?? да. ты будешь?? ты вроде хотел с Таней поехать.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 4 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2013 Подъеду вечером, как смогу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 4 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2013 да. ты будешь?? ты вроде хотел с Таней поехать.. Хочу, но пока незнаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 может поменяем ярмарку на берег с паляной в дахновке ? на ярмарке комаров просто пипец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 (змінено) Легко! давай где находится паляна Встреча 8 числа, что-бы часиков в 17.00 быть уже на месте, предлагаю встретиться в возле кишении на перекрестке Шевченко Котовского в 16.00 для покупки сока и воды) (2Balon4ik) На встрече будем обсуждать поездку на 5 всеукраинку Список: Саня28 Transformer AlexCold lDrPciXl Wrangler САША С х2 Balon4ik x2 Vestnik Змінено 8 травня 2013 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Легко! давай где находится паляна по набережной за насосной в сторону Свитанка возле намыва там две больших поляны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 не понял где, но давай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Что там с балоном, он решил? Сегодня поеду о цене на мясо узнаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 AlexCold, если САША С предлагает место встречи, то он тоже будет или это он так, просто) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 я вроде список обновляю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Решайте уже блин.. завтра 7е число, завтра утром зайду на форум, сколько человек сказало едет, сколько и возьму мяса! уже 11 человек, я так понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 осталось еще два ответа, там вполне может быть еще 4 человека Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 я буду!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Тогды и я буду, раз такая пьянка пошла))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Так где будет встреча??Чё- то не вкурю! кто на карте может показать??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Так где будет встреча??Чё- то не вкурю! кто на карте может показать??? дорогу на Свитанок помнишь ?примерно между Дахновкой и Свитанком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 6 травня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 "между Дахновкой и Свитанком" гдето 10км, хотелось бы поточнее, где вас искать бо я опоздаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2013 Думаю примерно тут http://maps.yandex.ua/?um=FKhj8iCp8MxD8JxzzsgYP3Uf-JrxQfQE&ll=31.986835%2C49.507946&spn=0.271225%2C0.090545&z=13&l=map корректировка в телефонном режиме, 063 848 35 65 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз