Санек2141 Опубліковано: 23 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2013 Ребя а можно я назначу встречу и сьедимся ????ВЫ в Черках вам проще! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2013 попробуй))) :declare: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 23 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2013 Поддерживаю! думаю смогу подьехать, если ещё кто-то позвонит и предупредит когда, буду очень благодарен! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 24 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Надо бы как-то устроить встречу и обсудить все вопросы по поводу Запорожья. Можно даже выехать где-то в лес на шашыль, погода уже позволяет, жарище, и в приятной обстановке всё обсудить. 5е мая отпадает, будет пасха, перед 5м тоже думаю будет не очень. с 6го по 12е выходные дни, у некоторых не вся неделя, но все же можно подумать вылезти среди недели. По поводу даты не знаю кому как угодно, поэтому предлагайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Ребя а можно я назначу встречу и сьедимся ????ВЫ в Черках вам проще! Давай предлагай, мы уже все ждем не можем дождаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 8 или 10 мая????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 8 или 10 мая????? Допустим, а где устроить встречу? Может как зимой? В беседке с кашей) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 давай 10го, 8го работаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Предложу 11,05,13 - субота все таки , убольшинства выходной Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 11 Я работаю Допустим, а где устроить встречу? Может как зимой? В беседке с кашей) можно)( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 На этих числах буду в Запорожье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 28 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2013 Серёга, не путай, в Запорожье в Июне!!! шутка) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 28 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2013 я могу только 1,2,9 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 28 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2013 Есть предложение собраться на старой ярмарке 10го числа на кашку и шашель..., Сань ну, а может???!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 29 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2013 Есть предложение собраться на старой ярмарке 10го числа на кашку и шашель..., Сань ну, а может???!! шо за ярмарка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 29 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2013 (змінено) шо за ярмарка? она находится за дахновкой, ребят, кто желает поехать на шашлыкинг, просьба отписаться! ПС, склоняюсь все же к 8 мая. ПС2 Желательно писать количество человек, что бы знать сколько брать мяса Змінено 29 квітня 2013 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 29 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2013 я под-вопросом....((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 29 квітня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2013 я хо. определяйтесь с датой, а там видно будет как с работой будет получатсо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 30 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2013 и я) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 30 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2013 я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 30 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2013 я пас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 30 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2013 ну как всегда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 30 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2013 прпосто не хо на шашель а так ,встретится как в старые добрые времена возле "Велмарта" а то попривыкали пица ,шашель Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 2 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2013 Уже второе число! Вы что то решаете?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз