Balon4ik Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 кто??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 Есть предложение, поражающее своей новизной. А не провести ли встречу с катанием на горках? Санки из автокамеры в мешке, думаю есть у каждого в машине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 Есть предложение, поражающее своей новизной. А не провести ли встречу с катанием на горках? Санки из автокамеры в мешке, думаю есть у каждого в машине. Ха) ну я лично только за! Только вот далееееко не все на Москвичах будут) а тащить в руках не айс) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 А зачем с горки? можно на санках зацепившись за машину... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 Серега с днюхой А зачем с горки? можно на санках зацепившись за машину... смешно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 Спасибо) можно и так) Кстате, все уже готовы?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 15 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 грудня 2012 Все уже дома?) а то что-то тихо как-то) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 16 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2012 А фото отчет будет??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2012 А фото отчет будет??? А кто знает.. Макс снимал, но что-то молчит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 16 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2012 фото 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 ЕгеЙ! есть кто тут? на горки когда едем?) с шашлычком, водочкой конечно же) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 23 грудня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 есть. тоже интересует на когда сделаем вылазку? был разговор о покатушках по снегу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 есть. тоже интересует на когда сделаем вылазку? был разговор о покатушках по снегу. Сделаем "Дружбу народов" =)) так шашлык конечно же за мной! если набереться человек 7, проводим организованное мероприятие. покатушки на мешках, водочка, закусь и тд.) Лёха, водка за тобой) осталась ещё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 7 точно наберётся,ну по крайней мере уже три есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 я за..... :lucky: но когда??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 Так... уже шесть человек) ещё один, и я иду заготавливать мясо) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 Так... уже шесть человек) ещё один, и я иду заготавливать мясо) ты что ещё одну козу притащил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 Ну наконец-то. В воскресенье наверное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 Ну наконец-то. В воскресенье наверное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 ты ж учти что я не сам. то как раз.... :) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 23 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2012 я за воскресенье 30го числа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 24 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2012 я тоже присоединюсь только скажите по сколько скидываться) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 24 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2012 я тоже присоединюсь только скажите по сколько скидываться) ну это смотря сколько ты сможешь съесть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 24 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2012 Я тоже скорей всего буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 24 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2012 ну куда ж без меня... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз