lDrPciXl Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Я не буду.. Не получается.. Уезжаю завтра с города на весь день.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Я знал что ти будеш Уже пятеро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Я знал что ти будеш Уже пятеро Я уже дома! завтра буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Я знал что ти будеш Уже пятеро я помню не забыл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 24 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2012 Буду, Вовик с Мошен, Серега Спрат будет, да практически все постоянные будут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Єто хооршо что все будуб ,только я пока на работе Надеюсь успею до вечера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Попробую подтянуться, но попозже.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Может перенесем на 17-00, раз я не один опаздун :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Опять встреча прошла на ура. Всем присутствовавшим песпект. Отдыхаем инабираемся сил Готовимся к следующему мероприятию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Похоже встречи с автомобильных переходят в разряд алкогольных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 Поверь ,всё было ну очень культурно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 всё просто супер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Transf0rmer Опубліковано: 25 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2012 фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 27 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2012 Похоже встречи с автомобильных переходят в разряд алкогольных. Не вижу в єтом реступления) Норм посидели, всем спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 3 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2012 Какой красивый http://vk.com/alexandr_stadnyk?z=photo28529445_293527899%2Falbum28529445_00%2Frev Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 3 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2012 Какой красивый http://vk.com/alexan...529445_00%2Frev Это ИЖ Пушин с Харькова недавно 40вую морду кинул... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 4 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 грудня 2012 Это ИЖ Пушин с Харькова недавно 40вую морду кинул... я знаю что ИЖ, видел зад) просто красив) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2012 Так.. всё! в субботу (эту) будет встреча! ничего не знаю! все будут! =)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 12 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2012 Где? думаю всех интересует..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2012 =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 12 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2012 а нахрена палить кантору, если все кто надо вкурсе :00: лично меня не очень интерисует где ,главное с кем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2012 а нахрена палить кантору, если все кто надо вкурсе :00: лично меня не очень интерисует где ,главное с кем Всё норм Юрик, я думаю все кому, ну.. "не место в этом месте" знают об этом) Будет с кем не переживай) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2012 Собираемся возле "Феличиты" на 15.45 15го числа (на другой стороне улицы напротив стоянки Дома Торговли) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 14 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2012 нихера се вы у меня в личке с врангером пообщались Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз