САША С Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 не не, мне тоже не нужны зря отказываешься , твоим лаптям лишние тормоза не помешают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 12 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2012 твоим лаптям лишние тормоза не помешают ахах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2012 зря отказываешься , твоим лаптям лишние тормоза не помешают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Сегодня видел Саню на его 41м) выезжал с Громова и ехал в сторону Красной Слободы. Время: 13:30 -14:00. Брызговики уже черные, также как и зеркала) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Сегодня видел Саню на его 41м) выезжал с Громова и ехал в сторону Красной Слободы. Время: 13:30 -14:00. Брызговики уже черные, также как и зеркала) такое нужно писать в тему "Би-Би-Фа-Фа-Миг-Миг! (Черкассы)" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 такое нужно писать в тему "Би-Би-Фа-Фа-Миг-Миг! (Черкассы)" я туда сегодня заходил, там что то затишье, думал забили на эту тему) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 В ето время я дома спал!!!! А кто был у меня на странице и вставил мне фотку не ту что нада А?????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Сегодня видел Саню на его 41м) выезжал с Громова и ехал в сторону Красной Слободы. Время: 13:30 -14:00. Брызговики уже черные, также как и зеркала) А за какого Саню речь идёт? а то у нас их много) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 А за какого Саню речь идёт? а то у нас их много) про Саня28 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 В ето время я дома спал!!!! А кто был у меня на странице и вставил мне фотку не ту что нада А?????????? меньше спать надо, ещё не то вставят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 меньше спать надо, ещё не то вставят а про какую фотку он вообще говорит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 а про какую фотку он вообще говорит? а хрен его знает, может приснилось что Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 а хрен его знает, может приснилось что пока спал, да? возможно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 пока спал, да? возможно Ну вы даете! он в гараже был у меня! колдуна ставил!))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Ну вы даете! он в гараже был у меня! колдуна ставил!))))))) я видел как он ехал, я это написал. а он говорит что спал, вот и началось все это) может с гаража твоего какраз ехал.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Та я пошутил) с вас всё началось))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Ну вы даете! он в гараже был у меня! колдуна ставил!))))))) и как успехи с настройкой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 такого чето понаписывали, что я не пойму ниче, без 100грам не розберусь, пойду за литрой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Неси литру, разливай, но уже без меня! на работу побежал! всем удачи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Может быть что хтота взламал маю страницу??? А фотку я гдета уже видел!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 что за страница? тут на форуме вроде та же аватарка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 14 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2012 Может быть что хтота взламал маю страницу??? А фотку я гдета уже видел!!!!! да ты спи ,всё нормально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 15 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2012 У меня щяс высвечивает фотку такуюже как у анатолий412 из Запорожя. Что за хрень??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз