lDrPciXl Опубліковано: 29 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 29 жовтня 2012 (змінено) Парни, я что то сделал с той учеткой DrPciX... вообщем не могу войти. Создал нового пользователя. С админами еще переписываемся.. может сделают. Пока буду с этого сидеть) Все того пользователя удалено. Змінено 30 жовтня 2012 користувачем lDrPciXl Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 30 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2012 Iтока ник читается фиговоI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 2 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2012 Iтока ник читается фиговоI да нормально читается! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 3 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2012 Смотрите что нашел) http://rstcars.com/oldcars/retro/moskvich/retro_moskvich_2190347.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 3 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2012 Ничего так... но... дороговато) тут бы гараж свободный был... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Кагда будет следующая встречя?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Думаю нескоро) отдохнуть нужно немного...) Саня, позвони завтра. заедешь, заберешь колдуна! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Аотчего отдыхать???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Жизнь сложная штука.... и требует иногда отдыха Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 За эти дни много чего произошло))) Жизнь сложная штука.... и требует иногда отдыха Точно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 так вроде не давно виделись??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Виделись) но не все и не в том месте) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 а в каком месте нужно??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Думаю встречу лучше провисти ближе к концу месяца.Чтобы все были отдохнувшые :D п.с тож интересно про места... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 а в каком месте нужно??? В Николаеве Общий привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Привет привет! Как там погода в Николаеве? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 8 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2012 Привет привет! Как там погода в Николаеве? Прохладненько . Но москвичевская печка спасает)))Хоть в трусах катайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 п.с тож интересно про места... про эти ????????? я нашёл тебе правда не помню за какой год,но если для тебя срок годности не имеет значения тогда подарю(мне они уже приелись) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 главное качество фотографий тут год значения не имеет, я буду смотреть на Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 главное качество фотографий тут год значения не имеет, я буду смотреть на хорошо будут тебе на следущей встрече Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 Никому ненада брызговикы жолтые SPARKO ??? Отдам почти бесплатно за две бут. пива. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 Никому ненада брызговикы жолтые SPARKO ??? Отдам почти бесплатно за две бут. пива. что бы такой парус тягать надо как минимум 2,0I L Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 9 листопада 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 не не, мне тоже не нужны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 9 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2012 Опача 15 !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз