Balon4ik Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 я за Одессу проголосовал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 мне интересно кто за Берлин проголосовал (уже аж 3 человека)? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 ИЩУ СПОНСОРА - ХОЧУ В БЕРЛИН Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 я за Одессу проголосовал А с пацанами посоветоватся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 я тоже за одессу проголосовал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Как большинство решит, туда и поедем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Когда планируетса следующая встречя в ЧЕРКАССАХ??????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Когда планируетса следующая встречя в ЧЕРКАССАХ??????????? Дык как бы была на прошлых выходных, думаю 14 числа на драг поедем все вместе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 А с пацанами посоветоватся? а ты Шо ,в Адессу не хош?так драг вроде бы 13го Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Надо уточнить, а ты Шо ,в Адессу не хош? так драг вроде бы 13го ХЗ, у мну тут обьявлений нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 А 14-го. Етого месяца. И на какой драг и куда?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 13го в аеропорту кубок украины по драгу ( пишу то что говорил тот мужик) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 13го в аеропорту кубок украины по драгу ( пишу то что говорил тот мужик) А время начала? зашел на страницу бумер клуба и в контакт к ним, там тишина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 А время начала? зашел на страницу бумер клуба и в контакт к ним, там тишина я тоже искал, ниче не нашол, наверное нас обманули, редиски... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 Как большинство решит, туда и поедем. Походу все решыли ещо на всеукраинке, что едем в Одессу. Я тоже за них хоть и был там. П,С, балон ты не помниш кто мне гайки на переднем левом колесе не закрутим??? :phil: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 неа, а что открутилось ?? Помоему вы с Серегой крутили, когда подшипник ступичный зажимали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 Походу все решыли ещо на всеукраинке, что едем в Одессу. Я тоже за них хоть и был там. П,С, балон ты не помниш кто мне гайки на переднем левом колесе не закрутим??? :phil: Ты наверно Юр, так как такие вещи в том числе рулевые тяги должны зажиматься хозяином машины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 В Днепр ехать так понял никто не хочет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 Ребят, завтра 06.10 едем на драг на очистные на 11:30. Встречаемся там же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 шо опять?????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 снова, Леху поддержать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 я опять на работе , но постараюсь подъехать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 снова, Леху поддержать "15" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 5 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2012 "15" ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз