lex@ Опубліковано: 22 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 я ещё на работе. с кем тут разобратсо нада? мне всёравно, предлагайте дату, я буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 В субботу мне кажется лучше было б. И пораньше надо бы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 ну тогда в суботу часов на 5. место наверно прежнее - крещатик сити. кто за, кто против? высказываемся пожалуста Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 ну тогда в суботу часов на 5. место наверно прежнее - крещатик сити. кто за, кто против? высказываемся пожалуста В эту субботу? я согласен. крещатик сити... а поточнее?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 точнее 26 страница 508 сообщение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 точнее 26 страница 508 сообщение Понял) ок) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 тебе когда права уже выдадут? перед Новым Годом где то.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 22 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2011 думаю буду, но не обещаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 23 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2011 Есть предложение перенисти встречу на 3 декабря Суботу в ету немогу извините.Не перенисём обижаться не буду приеду на следущую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 23 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2011 Парни что скажите? мне все-равно когда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 23 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2011 мне тоже по большому счету все равно в эту субботу тоже не факт, что буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 23 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2011 Попытка №3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 25 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 У меня в эту субботу никак, так что не будет меня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 25 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 меня тож небуде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 25 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 тогда 3го числа?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 25 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 таки да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 27 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2011 меня в субботу скорее всего не будет, будем до коробаса смотреть, ато чет жужит сильно..( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 29 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2011 ну так что парни будет встреча в суботу 3 декабря или нет? кто приедет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 29 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2011 я еще не знаю, машиной надо заниматься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 29 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2011 Да уж! Замолчали все. А кричали, что встречи нужно чаще проводить. Сколько желающих было на субботу, а тут что-то активности НУЛЬ! Не хорошо. Плохо даже. У меня снова на субботу не получится. Едут гости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 29 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2011 вот поэтому лучше проводить в будни в 6-7 часов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 29 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2011 Если 3 числа будет я приеду!на 4 или на 5 часов вечера буду.Позже нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2011 так кто еще будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 30 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2011 меня НЕбудет... в поисках 41го... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2011 ну епт.... и шо теперь? приедет Санёк и я прийду и все? то нафик заводить базар за выходные? ну да ладно. я по любасу подойду на 4 или на 5 как лучше? Лёха что-то подвернулось уже? автобазар посещаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз