Sprat Опубліковано: 8 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2011 Можно и два раза в месяц! а что кому-то что-то мешает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 8 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2011 ну мне пока ничего не мешает) когда начнется организационная бегатня, то надо будет очень часто встречаться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2011 устроим "организационную" беготню) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 Давайте 15 в 19.00! ГДЕ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 9 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 да "Крещатик Сити" поддерживаю. там и парковочка есть и присесть погреться можно если замёрзнем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 Возможно буду, если незабуду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 да "Крещатик Сити" поддерживаю. там и парковочка есть и присесть погреться можно если замёрзнем. Опять потеряюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 9 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 trener мы тя найдём Возможно буду, если незабуду. vovancheg на "дьяволе" буш? я те звонком напомню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 оО и пицы с пивком похавать можно будет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 vovancheg на "дьяволе" буш? если непродам, то да...блин, чето как-то и продавать его неохота совсем. так его люблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 9 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 то непродавай, ща голосовалку сделаем "кто за то чтоб Вованчег НЕ продавал москвич" интересно какой результат будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 Я не буду накладно 2 раза в месяц Разве может оказия какая будет в черкассах и по пути! кстати может кто знает где качественно поправить легкосплавный диск? Сегодня проверил на балансеровочном станке один чуть надо поправить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 Я за! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2011 и я за. аз то что-бы москвич остался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 13 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2011 дак когда проведем следующую встречу?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 13 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2011 дЫк вроде 15-го в 19:00 на Хрещатик сити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 15 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 Ну че, парни, кто будит сегодня? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 15 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 я! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 15 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 15 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 ы я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 15 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 Меня не будет. Даже пешака неполучается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 15 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2011 Я буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 Так че ж такоеть? Где все делись? Почему встречи не посещаем? Кто там рвался устроить беготню? Нам еще всеукраинскую принимать! Заднюю врубать поздно! Чтобы на следующей все были !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 16 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2011 А что все кто обещал не прешли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз