EvoTech Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 ок, я тоже за фонтан. З.Ы. Лех, ответь в личке, или там не пришло сообщение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 'это как возль фонтана? прям на тротуаре шоль? где люди ходят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 6 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 между фонтаном и тротуаром, там есть где стать. там ФВД"сты встречи проводят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 мне как тугодоходчивому прошу указать на карте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 на месте разберешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 я чесно говоря тоже туго понимаю, где это вообще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 Я так понял ето возле Драм-Театра фонтан!Или я не понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 Ой ошибся Площадь Дружбы народов.Да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 ну прально возле драмтеатра если смотреть на вход то слева. ток там же лююди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 Площадь Б.Хмельницкого (Дворец Дружбы Народов) - это не Драмтеатр! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 тьфу ты блин.я попутал малеха. правилько дружбак Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 7 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 на карте (указано синей адиничкай) и вот фонтан (сбор перед фонтаном со стороны бульвара) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 Там парковочка на ул.Пионерской? Правильно? Значит 27 октября, в 19.00 или в 18.00! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 Может 18 00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 на пионерской там вокзал. может парковочка дальше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 То ж правильно, там маршрутки бегают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 7 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 становимся вот сдесь, жопками к фонтану. места для пешеходов там ещё полно остаётся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 фсе понял. а гаишники ниче не скажут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 7 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 Буду!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 9 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 жовтня 2011 фсе понял. а гаишники ниче не скажут? может чего и скажут)) буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 11 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2011 так что там у нас со временем? на 6 или на 7 часов? давайте решать ато форум закроют с понедельника Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 12 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 жовтня 2011 я думаю на 19:00 будет нормально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 12 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 жовтня 2011 на 19. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 12 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 жовтня 2011 ок. ждем 27 число Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз