lex@ Опубліковано: 30 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 всем спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 порошо посидели постояли всем спасибо. кто там за запчасти спрашивал - обращайтесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Я про заднее стекло спрашивал! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 тебе когда оно нада? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Даже не знаю, давай чтоб не напрягать друг друга на следующей встрече устроим прием-передачу. И что с меня? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Извините хлопцы, целый день в гаи проторчал, заипался, и совсем забыл про встречу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Даже не знаю, давай чтоб не напрягать друг друга на следующей встрече устроим прием-передачу. И что с меня? потом расчитаемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 30 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 VestNICK а за мной переднее 1 шт., как нить заберу. vovancheg а чё случилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Ех... как вас мало было) меня точно не хватало))) шучу) вижу хорошо время провели! Очень рад что встречи всё таки бывают! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 vovancheg купил новый автомобиль по совету друзей москвич 412? Че там в ГАИ делал оформлял? Sprat я думаю что и будут! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 1 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 жовтня 2011 не по теме конечно... но всеже кто тонировать космич хорошо умеет?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 1 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 жовтня 2011 VestNICK а за мной переднее 1 шт., как нить заберу. заберешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 2 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2011 Да мотык оформлял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 Октябрь наступил! Когда встречу организуем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 предлогаю где-то к концу месяца. если всё хорошо будет, то я приеду, а не прийду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 Число предлагай! И место желательно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 не по теме конечно... но всеже кто тонировать космич хорошо умеет?? Хорошо его тонировать вряд ли кто умеет. Я вот собираюсь затонировать, посмотрим что получится. Заднее стекло у нас крутое на м-2140. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 да я пока сам хз) а вот место надо подумать, чтоб можно было посидеть в тепле Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 в двадцатых числах. а стекло в багажниг влазят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 Маньяки стекла в багажнике возитЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 на заднее сиденье положи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 В двадцатых числах понятие растяжимое. Давайте 20 или 27. Мы по четвергам всегда встречаемся, так что это два подходящих числа. Выбираем! И с местом определяемся! Активней! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 6 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 место: у Богдана, у фонтана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 я за 27 число. А у фонтана какого?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 6 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 и я за 27. фонтан у ДК, тот что на площади Б.Хмельн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз