Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Все гонки которые когда - либо проходили в Алчевске) То ли еще будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Siniy_Goblin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А когда новые будут? ктонить знает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Siniy_Goblin писал(а): А когда новые будут? ктонить знает? Пока неизвестно, но если будет объявлено оффициально, то я обязательно сообщу об этом. А вообще обычно в конце апреля - мая. А потом летом раза 2 бывают еще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я там был тогда и мне понравилось а когда сл.??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-Gad писал(а): Я там был тогда и мне понравилось а когда сл.??? Смотри выше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість edim Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сообщи заранее.Я приеду на смотрины!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nikname Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я тоже там был Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 edim писал(а): Сообщи заранее.Я приеду на смотрины!!! Ребят, в этом можете не сомневаться, я обязательно всем сообщу. Всем желающим ---- Добро Пожаловать!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сегодня после 15:00 еще дюжину фоток выложу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Siniy_Goblin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И я был Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість GennadiY Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вобщето гонки летом через каждые две недели в субботу с открытия сезона до закрытия...приезжают в основном Луганчани и местные... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз