Кируша Опубліковано: 1 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2013 Алканы Поели хоть что-то?а то судя по фоткам только пили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 1 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2013 Ну вы и булдыри !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 1 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2013 Забулдыги :crazy: ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 1 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2013 Алканы булдыри Забулдыги с самокритикой у вас все в порядке норм отдохнули Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 1 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2013 с самокритикой у вас все в порядке норм отдохнули Точняк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 Товарищи, впереди 3 выходных дня, позади 2 дня рождения - может куда-то выберемся, отметим?,)) На Днепр например! Возьмем палатки, казанок для ухи, мангал, поедем Васиным Гозелом и Вовиным Фордом.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 Я только за . Надо собираться Правда, у меня не будет столько выходных. Только воскресение... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 Точнее, суббота после обеда + воскресенье, нормально,)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 Я что-то плохо не понял, у нас что, все резко в трезвенники записались ? Мы булдырить будем на выходных, или как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2013 я смогу ток в воскресенье-малая в суботу вечером выступает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 21 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2013 Значит на воскресенье. Нас уже: 1. Sergei2010, Аня, Таня 2. Scoryc 3. Anarchy-forever 4. Sergey Prok, Juki Кто еще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Juki Опубліковано: 21 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2013 И меня возьмите,)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 21 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2013 О, я смотрю и Танюша будет И меня возьмите,)) Народ подтягивается Серега, а Валерыча что, не берем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 21 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2013 И меня возьмите,)) ну куда же без тебя?.. )) Валерычу нужно к учебе готовиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 22 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2013 ну куда же без тебя?.. )) А шото я плохо не понял ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 22 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2013 Ни сы, это Ксюша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 22 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2013 Ни сы, это Ксюша Понятно . А то я уже начал волноваться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 А где это Кируша потерялся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 А где это Кируша потерялся? нужно ему брякнуть.я буду с женой и малой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 Кируша едет в Кривой рог, нагибать. Ваня пока думает. Мясо заказано. Ищем казан на 10 л для ухи!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 люди. Хоть куда едем а ? Я чёт не в курсе остался. Жена только знает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 Она у тебя еще та партизанка . Я сам не знаю куда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 Вова, позвони Ване, у меня телефон сел - он будет или нет? люди. Хоть куда едем а ? Я чёт не в курсе остался. Жена только знает. и я знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 Ваня будет отсутствовать. А жаль... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 26 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 Доброе время суток ну что как отгуляли где фото отчет??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз