jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Находится на Соломенке! Кадетский гай! Капитальный, кирпичный в кооперативе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 сколько? и можно фото... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Фото щас поищу, может есть, но специально не фоткал. По цене, буду пробовать за 13 000 у.е. Но на данном этапе не ниже 11 000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 решил всё таки продать? офф: почему гаражи стоят дороже машин...(лирика в слух) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Продать это громко сказано. Попробовать продать решил. Возможен обмен ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 почку возмёш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Дачу хочу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тебе одной мало? могу предложить маленькую пасику пчёл, одноосный прицеп к трактору , косилку тракторную ну и еще чёто найду))ааа и две собачие будки-люкс) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да и одной хватает, вот еслиб она была не так долеко. Хочу поближе. Или же гараж поближе к дому буду искать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз