Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Собствено покупаю ченжер у боя,мне нужна помощ что бы кто то пиреслал деньги бою,и оформил посылку на себя,я всьо гоплачиваю ну и для человека который поможет 1л пива сверху Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как все кинулись помоч!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 чем будешь отправлять?? почтой?? ЗЫ если никто не согласится позвони мне.... ЗЫ! прост у меня капиталка, и я круглосуточно в гараже(( ЗЫ2 но осли оч нада то время найду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 [T_I_M_M_Y] писал(а): чем будешь отправлять??почтой??ЗЫ если никто не согласится позвони мне....ЗЫ! прост у меня капиталка, и я круглосуточно в гараже((ЗЫ2 но осли оч нада то время найду...Спасибо за понимание есле реставратор не отзоветца,то позвоню тебе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Люди ау в киеве может помоч токо Тими? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз