ДжейДи Опубліковано: 1 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2013 Придбав на розборці фару Освар під H4 в хорошому стані. Проте під час інсталяції виявилося що вона трохи вища за стандартну Цю проблему я думаю вирішу за рахунок підпилювання ніжок лампочки і підкладанням гайок (добре ніби є куди виносити) Проте я геть зовсім не знаю що робити з кожухом??? Якщо для цоколя габаритів можна зробити проріз (добре що він знаходиться в нижній частині фари), то з ніжками лампи я не знаю що робити. Шукаючи кожух на авторинку мені пропонували лише такі як і в мене. Отже в мене питання до знаючих людей, чи є кожух саме для таких фар і чи можливо його придбати окремо? Що можна зробити з рідним? P.S. Читав в одній із тем, що ножки в лампочки відгинаються в сторони, колодка розбирається і провода кріпляця/паяються, але такий варіант мене не сильно влаштовує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 1 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2013 Кожух можно склеить из двух. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз